Acasa Sport-AutoSport CFR Cluj -Dinamo, scor 2-1 in Cupa Romaniei (video)

CFR Cluj -Dinamo, scor 2-1 in Cupa Romaniei (video)

scris de Z.V.
3 afisari

CFR  Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, în urma unei victorii cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri, în faţa echipei Dinamo Bucureşti, miercuri seara, pe stadionul ‘Dr. Constantin Rădulescu’ din Cluj-Napoca.

CFR Cluj -Dinamo, scor 2-1 in Cupa Romaniei

Deşi rămasă în 10 oameni din min. 31, când Mansaly Boubacar a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben, Dinamo, deţinătoarea trofeului, a reuşit să deschidă scorul prin Marius Alexe (62), pe contraatac. Doar patru minute a avut Dinamo avantaj pe tabelă, după care Rafael Bastos a restabilit egalitatea (66), la capătul unei faze la care apărarea bucureştenilor a fost prinsă pe picior greşit de mai multe ori. Golul victoriei şi calificării a fost reuşit de Gabi Mureşan (101), din lovitură liberă de la marginea careului.

Dinamo a terminat meciul în 9 jucători, după ce Nica a fost eliminat şi el în min. 114. Dinamo ar fi putut primi penalty în min. 83, când fundaşul Felice Piccolo l-a lovit cu piciorul în cap pe Dragoş Grigore în careul echipei gazdă, dar arbitrul nu a dictat nimic. În semifinale, CFR va întâlni pe învingătoarea ultimului sfert de finală, Rapid sau Astra Giurgiu, prima manşă fiind programată pe 12 decembrie, la Cluj, iar a doua pe 17 aprilie, în deplasare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult