Acasa Sport-AutoSport CFR va fi antrenată de un portughez, dar nu Sergio Conceicao – vezi cine vine la Cluj

CFR va fi antrenată de un portughez, dar nu Sergio Conceicao – vezi cine vine la Cluj

scris de Laurentiu Banches
246 Afisari

CFR Cluj ar putea fi antrenată de fostul tehnician al lusitanilor de la Sporting Lisabona şi scoţienilor de la Hearts, portughezul Paulo Sergio Bento Brito.

CFR Cluj va fi antrenata de Paulo Sergio Bento Brito (foto:7sur7.be)

După ce iniţial patronul de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, declarase că noul antrenor al echipei clujene va fi portughezul Sergio Conceicao, şefii de la campioana României s-au sucit şi au anunţat, potrivit mediafax, că cel care ar putea antrena până la finalul acestui sezon ar putea fi conaţionalul lui Conceicao, Paulo Sergio Bento Brito, care a fost un fotbalist mediocru în prima ligă portugheză, dar care şi-a trecut deja câteva echipe importante în cariera de antrenor începută în 2003. Anunţul a fost făcut de cotidianul A Bola care anunţa că CFR Cluj a încercat să obţină iniţial serviciile lui Conceicao, dar antrenorul echipei Olhanense a cerut mai mult timp de gândire, astfel că oficialii clujeni au optat pentru Paulo Sergio, tehnician liber de contract.

Paulo Sergio, în vârstă de 44 de ani, a antrenat echipele Olhanense, Santa Clara, Beira-Mar, Pacos Ferreira, Vitoria Guimaraes, Sporting Lisabona şi, ultima dată, Hearts of Midlothian, alături de care a câştigat Cupa Scoţiei în 2012. Tehnicianul Ioan Andone şi-a încetat, miercuri, 24 octombrie, colaborarea cu gruparea CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia ardeleană în primele 12 etape ale Ligii I.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult