Acasa Sport-AutoSport Champions League. Atletico – Leverkusen, scor 4-2 (video)

Champions League. Atletico – Leverkusen, scor 4-2 (video)

scris de Z.V.
7 afisari

Atletico Madrid s-a calificat în sfeturile de finală ale UEFA Champions League, după ce a eliminat-o la loviturile de departajare pe Bayer Leverkusen.

Champions League. Atletico - Leverkusen, scor 4-2

Champions League. Atletico – Leverkusen, scor 4-2

Învinsă în Germania cu 1-0, campioana Spaniei a deschis scorul pe teren propriu în minutul 27, în urma unui şut deviat al lui Mario Suarez.

Atletico îşi putea dubla avantajul în minutul 31, însă Wendell l-a blocat în careu pe Mandzukic. Gazdele au fost aproape de gol şi în minutul 70, atunci când Kieslsing a repins periculos mingea centrata de Koke. Leno a avut avut probleme în minutul 80 la un şut trimis de Arda Turan, iar meciul a intrat în prelungiri, acolo unde fiecare echipă a avut şansa ei de a inscrie.

Mai întâi, Leno a respins şutul lui Raul Garcia, pentru ca apoi Rolfes să-şi încerce norocul cu o execuţie de la mare distanţă.

Calificarea s-a decis la loviturile de departajare. Atletico s-a impus cu 3-2, Torres înscriind penalty-ul decisiv, în timp ce Kiessling a semnat sentinţa germanilor, la ultima lovitură, când a trimis peste poartă.

Video rezumat: Atletico – Bayer Leverkusen

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult