Acasa Sport-AutoSport Champions League. Basel – Real Madrid, scor 0-1 (video)

Champions League. Basel – Real Madrid, scor 0-1 (video)

scris de Z.V.
394 Afisari

Real Madrid, după 1-0 cu FC Basel, în Elveția, este singura echipa cu punctaj maxim după cinci etape. Ronaldo a marcat singurul gol al partidei (35).

Real Madrid caută astăzi, de la ora 21:45, a 15-a victorie consecutiva. Campioana Europei întâlneşte, în deplasare, pe FC Basel, în grupa B a UEFA Champions League.

Champions League. Basel - Real Madrid

Champions League. Basel – Real Madrid

Gruparea de pe Bernabeu traversează cea mai bună formă sub comanda lui Carlo Ancelotti. Dacă în sezonul trecut galacticii au câştigat pentru a 10-a oara UEFA Champions League, seria de invincibilitate continuă. Echipa blanco are şapte victorii consecutive în UCL şi este prima în grupa B.

Madrilenii sunt mari favoriţi şi astăzi, cu FC Basel, în meciul transmis in direct de Digi Sport 1, de la ora 21:45. „Într-adevar, suntem deja calificaţi, dar avem nevoie să jucăm bine în acest meci şi să câştigăm pentru a fi siguri de primul loc în grupă. Asta vom şi face. Voi folosi cea mai bună echipă şi vom juca în cel mai bun mod posibil”, a declarat Ancelotti.

De cealaltă parte, tehnicianul elveţienilor, Paulo Sousa, a dat asigurir că elevii săi vor face totul pentru a încerca să obţină un rezultat bun în faţa spaniolilor. „Vom face totul pe stadionul nostru, alături de fani. Aceştia ne vor susţine în meciul în care avem posibilitatea să ne calificăm”, a spus antrenorul portughez.

Real Madrid nu a mai pierdut din luna septembrie si un mare aport l-a avut Cristiano Ronaldo, autor a 25 de goluri in acest sezon. Campioana Europei are 14 succese consecutive în toate competiţie, iar în această perioadă a marcat nu mai puţin de 56 de ori. În cazul unei victorii pe St. Jakobs Park, Real Madrid va ajunge la 15 succese la rând și va egala cea mai bună serie pozitivă din istoria clubului. De două ori a mai reușit clubul de pe Bernabeu să lege 15 meciuri câștigate – sub conducerea lui Miguel Muñoz (1960/61) și a lui Jose Mourinho (2011/12).

ECHIPELE PROBABILE

FC Basel: Vaclik – Degen, F. Frei, Samuel, Safari – M. Delgado, Schar, L. Zuffi – Kakitani, Embolo, Gashi

Real Madrid: Navas – Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao – Bale, Illarramendi, Kroos, James Rodriguez – C. Ronaldo, J. Hernandez

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS