Acasa Sport-AutoSport Champions League. Ce zice Regehcampf despre Steaua – Legia Varşovia

Champions League. Ce zice Regehcampf despre Steaua – Legia Varşovia

scris de Z.V.
5 afisari

Laurenţiu Regehcampf s-a declarat optimist înaintea partidei cu Legia Varşovia, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, afirmând că are jucători valoroşi în lot şi datorită lor echipa pe care o pegăteşte se va califica în faza grupelor.

Ce zice Regehcampf despre Steaua - Legia Varşovia

Ce zice Regehcampf despre Steaua - Legia Varşovia

„E un meci foarte important pentru noi, o dublă foarte dificilă. Mâine seară trebuie să facem primul pas pentru a încerca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în grupele Ligii Campionilor. Cred că în ultimul timp am reuşit să demonstrăm că avem o echipă foarte bună, prestăm un joc bun, deci avem şanse să ne calificăm în grupele Champions League. Nu ştiu dacă ar trebui să existe o presiune din punct de vedere financiar. Steaua în momentul de faţă a reuşit să facă paşi importanţi spre fotbalul modern şi este foarte important. În momentul în care ai în lot jucători care valorează 8-10 milioane este foarte important. Datorită acestor băieţi vom face şi pasul următor, de a juca în grupele Champions League. Trebuie să fim foarte atenţi mâine seară, pentru că altfel se pot întâmpla lucruri neplăcute. Este foarte important să nu primim gol. Un gol primit acasă cântăreşte foarte mult. Dar Steaua este în stare să câştige oriunde„, a declarat, marţi, Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul stelist speră ca echipa sa să aibă înaintea meciului retur un avantaj de 2-3 goluri, dar se îndoieşte că va reuşi acest lucru, ţinând cont de valoarea adversarului de miercuri. „Am studiat foarte bine adversarul, Mihai Stoica a fost în Polonia la un meci şi avem o analiză a fiecărui jucător. Important este să ştim cât de puternici sunt ei ca echipă. Individualităţi au destule, ca şi noi, dar important este ca jucătorii noştri să ştie ce-i aşteaptă mâine din partea Legiei Varşovia. Jucăm împotriva unei echipe de tradiţie, iar şansele sunt din start 50-50 de procente. Indiferent de ceea ce se va întâmpla mâine seară, meciul retur va fi foarte important. Mi-aş dori să avem un avantaj de 2-3 goluri, dar ştiu ce echipă vom întâlni mâine seară şi va fi foarte greu. Dacă vom reuşi acest lucru, va fi totuşi foarte greu pentru că la Varşovia va fi un public incredibil. Pe o asemenea arenă se poate întâmpla orice. De aceea pentru mine sunt importante ambele partide„, a afirmat tehnicianul.

La antrenamentul de marţi dimineaţă, efectuat pe Stadionul Steaua, Iasmin Latovlevici a comis un act de indisciplină, motiv pentru care a fost pedepsit de către Reghecampf. Fundaşul stângă a părăsit terenul la scurt timp după ce a început antrenamentul, revenind după apoximativ zece minute. „Cu Latovlevici nu s-a întâmplat absolut nimic. A fost un gest, un lucru pe care el l-a făcut, iar pentru acest lucru a fost pedepsit. După ce am terminat antrenamentul am avut o discuţie cu el, iar lucrurile vor fi mâine altfel. Eu ţin foarte mult la disciplină, la respect. Datorită acestor lucruri noi am avut rezultate incredibile, nu ne vom abate niciun moment de la ceea ce ne propunem. Din punctul meu de vedere nu e niciun fel de problemă. Nu am spus că este exclus din lot, nu e nimeni exclus din lot”, a explicat antrenorul stelist.

Laurenţiu Reghecampf speră ca până la ora disputării partidei tur din play-off-ul Ligii Capionilor să aibă tot lotul de jucători valid. Tehnicianul nu s-a arătat îngrijorat de starea gazonului de pe Arena Naţională. „Am reuşit să creăm o atmosferă foarte bună în jurul echipei prin meciurile pe care le-am făcut. Am reuşit să şi marcăm foarte multe goluri, din acest motiv cred că publicul este foarte mulţumit. Oamenii vin la stadion pentru că iubesc echipa Steaua, aceşti fotbalişti care fac lucruri incredibile atunci când au atitudinea pe care trebuie să o aibă. Şi noi avem mâine seară ocazia să-i ridicăm de multe ori pe aceşti oameni de pe scaune. Mă îngrijorează starea de sănătate a jucătorilor, a gazonului nu mă interesează. Nu e problema mea. Eu sunt mulţumit că putem juca pe o asemenea arenă, sigur că gazonul ar putea fi mai bun, dar sper că în cel mai scurt timp vom avea şi gazon pe măsura stadionului. Avem anumite probleme de sănătate, dar sper ca până la ora meciului toţi jucătorii să fie apţi”, a mai spus el.

Prezent la conferinţa de presă, jucătorul Vlad Chiricheş a declarat că speră ca echipa sa să le poată oferi un spectacol frumos suporterilor pe Arena Naţională. „De fiecare dată când avem ocazia să facem spectacol o facem şi ne simţim fericiţi atunci ne bucurăm că suntem susţinuţi de suporteri. E un moment frumos în viaţa oricărui fotbalist, oricine îşi doreşte să joace în grupele Champions League, sper eu să şi reuşim acest lucru. Sunt două meciuri importante pentru tot grupul Stelei şi sperăm că vom putea face faţă. Am încercat să trec de starea de după ratarea transferului meu în străinătate. Nu s-a văzut în meciurile de după că am fost afectat”, a afirmat jucătorul.

Partida Steaua – Legia Varşovia, din cadrul primei manşe a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională si poate fi urmarita video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS