Champions League: CFR Cluj – Galatasaray, scor 1-3 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Champions League: CFR Cluj – Galatasaray, scor 1-3 (video)

Champions League: CFR Cluj – Galatasaray, scor 1-3 (video)

scris de Z.V.
1 afisari

CFR Cluj a fost învinsă de Galatasaray Istanbul cu scorul de 3-1 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-un meci din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal.

CFR Cluj – Galatasaray

CFR Cluj – Galatasaray

Burak Yilmaz (18, 61, 74) a marcat toate golurile oaspeţilor, reuşite de onoare a ardelenilor fiind semnată de Modou Sougou (53). CFR Cluj, la primul meci al antrenorului Paulo Sergio în Liga Campionilor, a făcut un joc modest, toate erorile sale fiind sancţionate de Galatasaray, care s-a dovedit mai bună, mai pragmatică.

CFR a început destul de bine meciul şi a avut o ocazie mare de gol în chiar minutul 4, când Kapetanos a scăpat spre poartă şi a trimis pe lângă Muslera ieşit în întâmpinare, dar şi pe lângă ţintă. Galata a preluat controlul jocului şi a presat CFR în propria jumătate, prima ocazie de gol venind în min. 7, când Çolak a tras pe lângă poartă, dar s-a dictat ofsaid la această fază. Dominarea accentuată a oaspeţilor s-a materializat în minutul 18, când Hamit a centrat în careu, iar Burak Yilmaz a trimis cu capul la vinclu, de lângă Piccolo.

Sougou a irosit o şansă bună de gol în min. 25, când a tras în plasa laterală din poziţie bună. CFR, care l-a pierdut pe Sepsi după o jumătate de oră (accidentat), a evoluat destul de modest, cu trei mijlocaşi defensivi (Luis Alberto, Godemeche, Mureşan), limitându-se la încercări de contre, stopate în mare măsură de apărarea lui Fatih Terim. De menţionat că Eboue a comis henţ în careu în prelungirile primei reprize (45+2), dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Galatasaray a încheiat prima parte a meciului cu o posesie a mingii de 65 de procente, dar sterilă, nesusţinută de situaţii de gol.

Campioana României a schimbat tactica după pauză şi a ieşit mai mult la joc, iar ocaziile nu au întârziat să apară, prima fiind ratată de croatul Bjelanovic (47), intrat în locul lui Godemeche. CFR a reuşit egalarea în min. 53, când Bjelanovic a recuperat o minge, Bastos l-a găsit excelent pe Sougou în careu, iar acesta l-a învins pe Muslera. Deşi jocul se echilibrase, defensiva clujenilor a gafat nepermis în min. 61, când Hamit a centrare în faţa porţii, iar Burak Yilmaz a reluat în plasă şi a adus echipa ”Cim bom” în avantaj. CFR a acuzat şocul şi Galata a fost aproape de un nou gol, după o greşeală a lui Mureşan, dar portarul Felgueiras a apărat în situaţie de unu la unu cu Burak Yilmaz (70). CFR a arătat ca o echipă ruptă, în degringoladă, iar Galatasaray a dat o nouă lovitură pe contraatac, prin acelaşi Burak Yilmaz (74), care a completat tripleta.

În final (90+1), Sougou a fost aproape de a mai marca o dată pentru CFR Cluj, dar nu a ajuns mingea. CFR va juca următorul meci tot pe teren propriu, pe 20 noiembrie, cu Sporting Braga, meci decisiv pentru viitorul european al echipei în acest sezon.

1 comentariu

doru_zampano 08-11-2012 - 08:28

domnule Muresan aveti antrenor cu renume,ar fi cazul sa va cereti scuze domnului Andone este cel mai bun antrenor din Romania,s-a visat frumos si acum credd ca sunteti cu picioarele pe pamint,aveti numai straini in echipa,fotbalisti romani numai sunt buni,mai bine jucati in campionatele dinb europa ca aveti echipa de top,domnule presedinte ar fi cazul sa deschideti ochi spre pepiniera lui Hagi,lasati ciurucurile in tara lor de bastina,asta include si antrenorii,scuze nea Ando,cu respect doru.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult