Acasa Sport-AutoSport Champions League: CFR Cluj – Braga, scor 3-1 (video)

Champions League: CFR Cluj – Braga, scor 3-1 (video)

scris de Z.V.
34 afisari

CFR  Cluj a învins  formaţia portugheză Sporting Braga cu scorul de 3-1, în meciului care a avut loc marţi seara, în cadrul Grupei H a Ligii Campionilor

CFR Cluj va întâlni marţi, de la ora 21.45, echipa portugheză Sporting Braga, în grupele Ligii Campionilor la fotbal.

CFR Cluj - Braga

Antrenorul echipei de fotbal CFR  Cluj, portughezul Paulo Sergio, crede într-un rezultat pozitiv al echipei sale în partida de marţi cu Sporting Braga, mai ales că spune că este un bun cunoscător al clubului portughez. El a declarat într-o conferinţă de presă, că meciul cu Braga va fi cu totul altfel faţă de cel cu Astra, pe care CFR l-a pierdut pe teren propriu în ultima etapă de campionat.

Ştie toată lumea că am făcut un meci bun. Vrem să demonstrăm mâine că eşecul cu Astra a fost doar un mic accident. Cunosc foarte bine acest club, Sporting Braga. Le cunosc foarte bine şi antrenorul. E un club puternic, care dă foarte mulţi jucători naţionalei Portugaliei, în număr de şase. Va trebui să fim concentraţi, competenţi şi să jucăm la capacitatea maximă‘, a spus Paulo Sergio.

El a mai spus că îşi doreşte un joc ofensiv cu Braga, însă acest lucru depinde şi de adversar. ‘Este foarte important să avem posesia mingii, să ştim să folosim momentele propice. Ştim că ei au jucători foarte buni ca tehnică individuală, dar va trebui să fim mai competitivi decât ei’, a menţionat Paulo Sergio. Totodată, Paulo Sergio a spus că jucătorii săi trebuie să fie curajoşi pentru a putea să obţină un rezultat pozitiv. ‘Jucătorii mei ştiu foarte bine ce au de făcut. Ştiu că trebuie să-şi schimbe atitudinea. Iar dacă vor respecta registrul stabilit, eu zic că vom obţine un rezultat pozitiv. Pentru mine, cel mai important este rezultatul, dar pentru asta va trebui să fim curajoşi’, a subliniat Paulo Sergio.

1 comentariu

Mihai 20-11-2012 - 21:45

Celebra expresie este „ieftin ca braga” nu „rece ca braga”… comentatorii nu prea stiu ce era braga de pe vremuri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult