Acasa Sport-AutoSport Champions League, grupa D: Real Madrid – Ajax, scor 4-1 (video)

Champions League, grupa D: Real Madrid – Ajax, scor 4-1 (video)

scris de Z.V.
7 afisari

Real Madrid (Spania) – Ajax Amsterdam (Olanda) 4-1

Ronaldo, Benzema, Coentrao şi Khedira vor juca mâine (marţi), însă nici Ramos şi nici Xabi Alonso, care au deja câte 2 cartonaşe galbene, nu vor juca, pentru că nu vreau să-i pierd în optimile de finală”, a explicat antrenorul Realului, Jose Mourinho, într-o conferinţă de presă.

Champions League, grupa D: Real Madrid - Ajax

Champions League, grupa D: Real Madrid - Ajax

Potrivit lui Mourinho, Ronaldo şi Benzema vor fi titulari, marţi, împotriva lui Ajax Amsterdam, în ultimul meci din faza grupelor Ligii Campionilor, însă nu-i va convoca nici pe Ramos, nici pe Xabi Alonso, care riscă o suspendare în situaţia în care vor primi un avertisment.

Mourinho a mai anunţat şi că Adan îi va lua locul lui Casillas în poartă şi că tinerii Nacho, Jose Rodriguez şi Morata, jucători formaţi la club, vor face parte din grup. Real Madrid, care deja şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, chiar dacă se află pe locul 2 în grupă, după Borussia Dortmund, va juca marţi împotriva lui Ajax Amsterdam.

Întrebat despre bilanţul din această primă fază a grupelor, antrenorul portughez a considerat drept un succes calificarea într-o grupă ‘‘în care se află trei candidate la victoria finală” (Real Madrid, Borussia Dortmund şi Manchester City). Mulţumit de calificarea în optimi, antrenorul portughez a recunoscut totuşi că echipei sale îi lipseşte pentru moment ”o continuitate în prestaţii”.

”Trebuie să arătăm o mai mare concentrare, mai mult caracter, mai multă ambiţie de-a lungul întregului sezon. Evident, adversarii noştri au şi ei ambiţii, aşa cum s-a întâmplat cu Betis Sevilla care a făcut un meci mare împotriva noastră (victoria lui Betis cu 1-0 în Liga). Ne lipseşte deci o anumită continuitate în prestaţiile pe care le avem”, a conchis Mourinho.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult