Acasa Sport-AutoSport Champions League, grupa D: Real Madrid – Borussia Dortmund, scor 2-2 (video)

Champions League, grupa D: Real Madrid – Borussia Dortmund, scor 2-2 (video)

scris de Șt. C
2.188 Afisari

Internaţionalul german Mesut Ozil a marcat un gol în min. 89, prin care Real Madrid a salvat egalul, 2-2, marţi seara, pe teren propriu, cu Borussia Dortmund, în etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Borussia, care s-a impus cu 2-1 în tur, a condus de două ori, prin golurile marcate de Marco Reus (28) şi Mario Götze (45+1), dar Pepe (34) a egalat prima oară, iar Mesut Özil (89) a înscris din lovitură liberă pe final, portarul Weidenfeller fiind păcălit de traiectoria balonului.



Marţi, 6 noiembrie 2012, de la 21:45  are loc in cadrul Champions League, grupa D , meciul dintre campioana Spaniei, Real Madrid si campioana Germaniei, Borussia Dortmund.

Champions League, grupa D: Real Madrid - Borussia Dortmund

Champions League, grupa D: Real Madrid - Borussia Dortmund

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a declarat luni că Borussia Dortmund, adversara madrilenilor în meciul de marţi din Liga Campionilor de pe ”Santiago Bernabeu”, ‘este o excelentă echipă, capabilă să câştige competiţia dacă va trece de optimile de finală‘.

Dortmund este o excelentă echipă. Nu este o întâmplare faptul că a câştigat de două ori campionatul Germaniei. Dacă vor trece de optimile de finală, ei sunt capabili chiar să câştige competiţia’, a apreciat antrenorul portughez într-o conferinţă de presă.

Mourinho a explicat că ‘interesant să faci parte dintr-o asemenea grupă. În acelaşi timp, este şi o presiune enormă, dar eu cred că vom fi la înălţime’, a adăugat tehnicianul lusitan. în ”grupa morţii” se mai află Manchester Cirty şi Ajax Amsterdam. Pentru meciul de marţi, Mourinho va juca fără Benzema, Khedira şi Marcelo, toţi accidentaţi. După înfrângerea din tur de la Dortmund (1-2), madrilenii ocupă locul secund în Grupa D, la un punct în urma germanilor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS