Acasa Sport-AutoSport Champions League. Manchester City – PSG, scor 1-0 (video)

Champions League. Manchester City – PSG, scor 1-0 (video)

scris de Șt. C
22 afisari

Manchester City s-a calificat în premieră în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, pe teren propriu, în urma victoriei cu scorul de 1-0 (0-0) în fața formației Paris Saint-Germain, în manșa secundă a sferturilor.

Manchester City - PSG

Manchester City – PSG

Belgianul Kevin De Bruyne (76) a marcat golul victoriei și al calificării, după 2-2 în tur, dar ”cetățenii” au ratat și un penalty, prin Aguero (30). În primul meci, PSG irosise o lovitură de pedeapsă, prin Ibrahimovic.

Golul lui De Bruyne a fost de fapt singurul șut pe poartă expediat de formația engleză.

Oaspeții au avut prima ocazie a partidei, dar Hart a apărat șutul expediat din lovitură liberă de Ibrahimovic (16).
Aguero a fost de două ori periculos în minutul 23, dar acesta nu a nimerit ținta. Argentinianul a fost faultat în careu de Trapp (29), dar a ratat penalty-ul acordat (șut pe lângă).

Până la pauză tot gazdele au fost mai aproape de gol, dar Navas a ratat ținta (40).

La reluare, PSG a atacat cu toate puterile, dar a găsit în față un portar Hart în mare formă: internaționalul englez s-a opuzs la șuturile lui Ibrahimovic (48) și van der Wiel (52).

De Bruyne (76) a dat lovitura, cu un șut cu efect, în urma centrării furnizate de Clichy. PSG a mai avut o ocazie până la final, însă Hart s-a opus tentativei de lob a lui Cavani (80). Campioana Franței, care a dominat teritorial partida de la Manchester, părăsește competiția pentru al patrulea sezon consecutiv în sferturile de finală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult