Acasa Sport-AutoSport Champions League. Monaco – Arsenal, scor 0-2 (video)

Champions League. Monaco – Arsenal, scor 0-2 (video)

scris de Z.V.
14 afisari

Arsenal îşi încheie din nou în optimi parcursul în UEFA Champions League. Învinsă în tur de AS Monaco cu 3-1, echipa lui Arsene Wenger s-a impus cu 2-0 pe Stade Luis II, însă a ratat calificarea din cauza golurilor marcate de monegasci la Londra.

Champions League. Monaco - Arsenal, scor 0-2

Champions League. Monaco – Arsenal, scor 0-2

Monaco a avut prima şansă a partidei, după patru minute de joc. Berbatov a întors foarte bine pentru Moutinho, însă portughezul a şutat peste.

Arsenal a răspuns prin Giroud, care a reluat cu capul puţin pe lângă, după o centrare a lui Bellerin.

„Tunarii” au deschis scorul cu zece minute înainte de pauză. Subasic a reuşit să apere şutul iniţial al lui Giroud, însă atacantul francez a revenit şi a înscris cu un şut sub bară. Două minute mai târziu, Welbeck putea marca al doilea gol al londonezilor, însă Abdennour a respins din faţa porţii goale-

Arsenal a reluat asediul la poarta lui Subasic în repriza secundă. Ozil, din lovitură liberă, a fost aproape de a marca al doilea gol al serii, însă portarul croat a intervenit spectaculos. Introdus în repriza a doua, Ferreira-Carrasco a avut cea mai mare şansă de gol a monegascilor, dat şutul său din unghi a fost blocat de Ospina. Oaspeţii au marcat al doilea gol al serii cu 11 minute înainte de final. Wallcot a tras în bară, iar mingea ajuns la Ramsey, care a majorat diferenţa cu un şut la colţul lung.

Putea fi 3-0 – scor de calificare – pentru Arsenal, dar Subasic l-a blocat incredibil pe Giroud în minutul 84. S-a terminat 2-0 pentru Arsenal, însă londonezii ratează calificarea din cauza celor trei goluri încasate pe teren propriu. Echipa lui Wenger se opreşte astfel în optimi pentru al cincilea sezon consecutiv.

Video rezumat: AS Monaco – Arsenal

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult