Acasa Sport-AutoSport Champions League. Partizan – Steaua, scor 4-2 (video)

Champions League. Partizan – Steaua, scor 4-2 (video)

scris de Z.V.
13 afisari

Steaua București  a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, ediția 2015-2016, fiind învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de echipa sârbă Partizan Belgrad, miercuri seara, în cadrul manșei secunde a turului III preliminar al celei mai importante competiții continentale intercluburi.

Gazdele au deschis scorul în minutul 8, prin Babovic, după o gafă a apărării Stelei, însă elevii lui Mirel Rădoi au reușit să marcheze golul egalizator după numai trei minute, prin Sulley Muniru, care l-a învins pe portarul lui Partizan cu un șut din interiorul careului.

Steaua a trecut în avantaj în minutul 33, grație golului marcat de algerianul Hamroun, care a fructificat o pasă a lui Adi Popa.

Partizan a restabilit din nou egalitatea în repriza secundă, după un șut al lui Jevtovic, deviat de un apărător al Stelei, care l-a păcălit pe portarul Cojocaru. Sârbii au trecut în avantaj în minutul 69, grație golului marcat de Zivkovic, iar apoi au majorat diferența pe tabela de marcaj în minutul 90, prin Trujic.

De menționat că Steaua a evoluat în 10 jucători din minutul 48, după eliminarea lui Varela, pentru un fault în careu asupra lui Petrovic, fază la care arbitrul a dictat lovitură de la 11 m în favoarea gazdelor, ratată însă de bulgarul Bojinov.

Steaua și Partizan Belgrad au șanse egale de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor, a estimat Massimo Pedrazzini, antrenorul echipei bucureștene, într-o conferință de presă organizată în capitala Serbiei înaintea meciului de miercuri, din manșa secundă a turului 3 preliminar.

Champions League. Partizan - Steaua.

Champions League. Partizan – Steaua.

Champions League. Partizan – Steaua. Pedrazzini a afirmat, conform site-ului prosport.ro: „Meciul de mâine este de o importanță capitală pentru ambele echipe (…). Noi ne-am pregătit bine, fizic, psihic și tactic. Suntem conștienți că ne putem califica doar dacă vom marca. Am pus accentul mai mult pe pregătirea psihică a jucătorilor”.

Champions League. Partizan – Steaua. „Și noi ne bucurăm să vedem un stadion plin, ne lipsește o asemenea atmosferă. Din păcate, la ultimele două meciuri de acasă, suporterii noștri nu au putut veni la meci. Pe teren nu vor juca suporterii, trebuie doar să fim atenți. Am exersat la antrenamente și loviturile de la 11 metri, trebuie să fim pregătiți pentru orice. Nicușor Stanciu este alături de noi, dar abia după o întrevedere cu staff-ul medical putem spune cu certitudine dacă va juca sau nu. Șansele sunt de 50%-50%, iar calificarea poate fi decisă de evoluțiile individuale ale jucătorilor”, a continuat tehnicianul.

Champions League. Partizan – Steaua. La conferința de presă a participat și fundașul Fernando Varela, care urmează să joace miercuri, deși nu este complet refăcut.

Champions League. Partizan – Steaua. „Cred că e cel mai important meci al sezonului. Toți ne dorim calificarea în UEFA Champions League. Va fi un meci greu, dar vom juca ce știm noi și sperăm să ne calificăm. Nu trebuie să ne speriem dacă Partizan ne va ataca, asta trebuie să facem și noi. Trebuie să înscriem așa cum au făcut și ei la București”, a spus Varela.

„Suntem obișnuiți să jucăm în fața unor stadioane arhipline”, a adăugat fundașul.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult