Acasa Sport-AutoSport Champions League. PSG – REAL MADRID, scor 0-0

Champions League. PSG – REAL MADRID, scor 0-0

scris de Z.V.
7 afisari

PSG şi Real Madrid şi-au împărţit punctele pe Parc des Princes, după un meci care nu a fost la înălțimea așteptărilor și care s-a terminat cu un scor alb, 0-0.

Francezii au oprit o serie de 40 de meciuri ale Realului cu gol marcat în grupele UEFA Champions League: în noiembrie 2008, oaspeții pierdeau pe terenul lui Juventus, scor 0-2.

În prima repriză, neamțul Kevin Trapp a fost la post la execuţia lui Jese Rodriguez, iar apoi portarul transferat de PSG de la Eintracht Frankfurt a intervenit apoi şi la lovitura de cap a lui Cristiano Ronaldo.

În partea a doua, parizenii au fost şi ei aproape de gol, prin Cavani, care nu a profitat de centrarea lui Thiago Motta. Ultimul cuvânt l-a avut Ronaldo, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poarta adversă.
Real Madrid merge pe terenul lui Paris Saint-Germain ca favorită miercuri seară. Vicecampioana Spaniei nu a pierdut de 3 ani un meci în grupele UEFA Champions League și de atunci a adunat 17 meciuri la rând fără înfrângere, cea mai lungă serie din istorie.

PSG - REAL MADRID

PSG – REAL MADRID

Ultima dată, Real a pierdut în faza grupelor pe 24 octombrie 2012, cu Borussia Dortmund (1-2), echipă care nu a reușit să se califice în actuala stagiune în Liga Campionilor. În acel sezon, albii aveau să întâlnească Borussia și în semifinale, acolo unde nemții câștigau cu 4-1 la Dortmund și pierdeau cu 0-2 la Madrid, calificându-se în finală în dauna echipei antrenate pe atunci de Jose Mourinho.

De altfel, înfrângerea din 2012 este singura suferită de Real în ultimele 35 de meciuri jucate în faza grupelor Ligii Campionilor.

Recordul de 17 meciuri la rând fără înfrângere a îmbunătățit seria Barcelonei, care nu pierdut în 16 meciuri consecutive în grupe, în perioada 2009-2012.

Pe pământ francez, Real a jucat de 14 ori și are un bilanț de 6 victorii, două egaluri și 6 înfrângeri (una singură în ultimele 5 vizite, 0-1 cu Lyon în 2010).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult