Acasa Sport-AutoSport Champions League. Rapid Viena – Șahtior (live video)

Champions League. Rapid Viena – Șahtior (live video)

scris de Z.V.
38 afisari

Șahtior Donețk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a ajuns la Viena cu obiectivul clar de a scoate un rezultat care să o ducă mai aproape de grupe.

Champions League - cine transmite meciurile

Champions League – cine transmite meciurile

Echipa lui Lucescu s-a descurcat excelent în turul al treilea, când a trecut de Fenerbahce, însă în campionat a dat rateuri. A pierdut deja cinci puncte în ultimele două etape.

“Toate meciurile de Champions League sunt meciuri de o intensitate deosebita, special. Si de multe ori, victoria in astfel de meciuri este determinata de capacitatea de concentrare a jucatorilor, mult mai mult decat aceea de joc.

Cand o echipa reuseste sa elimine pe Ajax, care au o experienta mult mai mare de competitii europene, inseamna ca acea echipa este una puternica. Este o echipa care marcheaza in fiecare meci si in fiecare meci primeste gol”, a spus Lucescu.

Rapid Viena a jucat ultima ultima dată în grupele UEFA Champions League în sezonul 2005-2006. De atunci, a mai prins o singură dată play-off-ul, dar a fost eliminată de Anorthosis. În acest sezon a dat un semnal clar că vrea din nou în grupe. A trecut de Ajax în turul al treilea preliminar, după 2-2 la Viena și o victorie cu 3-2 în retur.
Programul meciurilor de miercuri
Play-off UCL: Rapid Viena – Șahtior (ora 21:45)

Play-off UCL: Valencia – Monaco (ora 21:45)

Play-off UCL: FC Basel – Maccabi Tel Aviv (ora 21:45)

Play-off UCL: Celtic Glasgow – Malmo (ora 21:45)

VEZI AICI VIDEO LIVE STREAM TOATE MECIURILE DIN PLAY-OFF CHAMPIONS LEAGUE DE MIERCURI, 19 AUGUST 2015

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult