Acasa Sport-AutoSport Champions League. Tragere la sorţi, sferturi de finală, 20 martie 2015

Champions League. Tragere la sorţi, sferturi de finală, 20 martie 2015

scris de Z.V.
63 afisari

Vineri, 20 martie 2015, a a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală din UEFA Champions League.

Champions League. Tragere la sorţi, sferturi de finală, 20 martie 2015

Champions League. Tragere la sorţi, sferturi de finală, 20 martie 2015

Azi, de la ora 13:00, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti a sferturilor de finala din Liga Campionilor. Primera Division trimite nu mai putin de trei echipe in aceasta faza, finalistele sezonului precedent, Real Madrid si Atletico Madrid si pe FC Barcelona. Surprinzator, Franta are doua reprezentante la tragerea la sorti. Daca PSG putea emite pretentii, surpriza s-a numit AS Monaco, cea care a eliminat pe Arsenal. Juventus, Bayern Munchen si FC Porto sunt celelalte echipe ce vor fi in urne la Nyon.

Partidele din sferturile de finala se vor disputa pe 14/15 aprilie, turu, si 21/22 aprilie returul.

PROGRAM:

PSG – FC Barcelona
Atletico de Madrid – Real Madrid
FC Porto – Bayern Munchen
Juventus – AS Monaco

PSG si Barcelona s-au mai intalnit in sferturi in 1995 si 2013 si in grupe in acest an. Atletico – Real e finala de anul trecut, Juve – Monaco e semifinala din 1998, iar Bayern – Porto e finala din 1987.

Atletico si Real se vor intalni pentru a 7-a si a 8-a oara in acest sezon! Dupa finala LC de anul trecut, castigata de „albi”, Atletico si-a luat revansa cu varf si indesat: a strans patru victorii, iar alte doua s-au terminat la egalitate! Pe langa asta, elevii lui Simeone au castigat Supercupa Spaniei in fata lui CR7 & Co si i-au eliminat apoi si din Cupa, toate in acest sezon!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS