Acasa Sport-AutoSport Chiricheş rămâne la Steaua până la iarnă

Chiricheş rămâne la Steaua până la iarnă

scris de L.M.
1 afisari

Fundaşul Vlad Chiricheş nu va pleca de la Steaua până la iarnă, iar o eventuală retragere a lui Cristian Chivu este considerată prematură de agentul Victor Becali, potrivit declaraţiilor făcute în presa italiană.

Chiricheş rămâne la Steaua până în iarnă

Chiricheş rămâne la Steaua până în iarnă

„Transferul lui Chiricheş la Tottenham era ca şi făcut, dar patronul Stelei a decis să blocheze plecarea jucătorului cel puţin până în decembrie. Contează mult pe Chiricheş pentru a trece de preliminariile Champions League şi nu doresc să rămână fără un jucător de bază în acest moment. Nu ştiu dacă va pleca la Londra, nu s-a semnat nimic cu Tottenham”, a afirmat Becali, care nu a exclus posibilitatea ca internaţionalul român să ajungă la AS Roma.

Victor Becali a declarat pentru Calciomercato.it că e prematur să se discute acum despre o retragere din activitate a fundaşului Cristian Chivu, de la Inter Milano: „Retragere? Să aşteptăm, e prematur să discutăm acum. Cristian e în turneu cu Inter în Statele Unite. Când va reveni la Milano voi vorbi cu el şi cu clubul şi vom vedea ce e de făcut. Nu cunosc exact situaţia sa”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult