Acasa Sport-AutoSport Cine credeti ca va castiga Cupa Mondiala?

Cine credeti ca va castiga Cupa Mondiala?

scris de Ziua Veche
2 afisari

UPDATE, joi, 12.25: Spania si Olanda se vor intalni in finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, duminica, de la ora 21.30 la Johannesburg, pe stadionul Soccer City. Daca vor castiga trofeul mondial, campionii europeni se vor alatura Germaniei (Euro-1972, CM-1974) si Frantei (CM-1998, Euro-2000), singurele echipe nationale care au realizat o astfel de performanta. 

 

Germania si Uruguay vor disputa finala mica, sambata, de la ora 21.30, la Port Elizabeth.

———————————————-

UPDATE, duminica, 17.45: Olanda, Uruguay, Germania si Spania vor juca in semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Cele patru selectionate si-au asigurat astfel cate 18 milioane de dolari in urma calificarii, potrivit repartizarii stabilite de FIFA.

Viitoarea campioana mondiala va incasa un cec in valoare de 30 milioane de dolari, in timp ce vicecampioana va castiga 24 milioane de dolari. Ocupanta locului trei va primi 20 milioane de dolari, iar echipa de pe locul patru va pleca acasa cu 18 milioane de dolari.

Programul semifinalelor:

Marti, 6 iulie

Olanda – Uruguay (Cape Town – ora 21.30) 3-2

Miercuri, 7 iulie

Germania – Spania (Durban – ora 21.30) 0-1

——————————————–

Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud a ajuns in faza sferturilor de finala. In competitie au ramas patru echipe sud-americane, trei din Europa si una din Africa. Este pentru prima data in istoria Cupei Mondiale, de la introducerea sferturilor in 1954,  cand America de Sud are mai multe formatii calificate decat Europa.

Programul sferturilor de finala:

Vineri

Olanda – Brazilia, ora 17.00 (Port Elizabeth) 2-1

Ghana – Uruguay, ora 21.30, (Johannesburg/Soccer City) 1-1, 2-4 la loviturile de departajare

Sambata

Germania – Argentina, ora 17.00 (Cape Town) 4-0

Paraguay – Spania, ora 21.30 (Johannesburg/Ellis Park) 0-1

Cine credeti ca va castiga Cupa Mondiala? Puneti raspunsurile voastre la rubrica comentarii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult