Acasa Sport-AutoSport Cine este noul antrenor la Petrolul Ploieşti

Cine este noul antrenor la Petrolul Ploieşti

scris de Șt. C
6 afisari

Petrolul Ploieşti a anunţat numele noului antrenor: Tibor Selymes, care a semnat un contract valabil doi ani. Ultima experienţă a harghiteanului de 45 de ani în Liga I a fost la Oţelul Galaţi, în sezonul proaspăt încheiat, în etapele 8 – 19.

Tibor Selymes

Tibor Selymes

„Lupii Galbeni”, care vor începe ediţia viitoare a campionatului cu un deficit de şase puncte, au avut patru tehnicieni în sezonul trecut: Răzvan Lucescu (etapele 1-7), Gheorghe Mulţescu (etapele 8-17), Mircea Rednic (etapele 18-30), Valentin Sinescu (etapele 31-34).
Tibor Selymeş, care îi va avea ca secunzi pe Valentin Sinescu şi Cătălin Grigore (antrenor pentru portari), şi-a exprimat încrederea că echipa are potenţialul de a „juca un fotbal frumos” şi de a face performanţă.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns aici. Petrolul este un brand adevărat, cu suporteri adevăraţi. Ştiu că atmosfera de pe stadion este una fantastică, ce se apropie de campionatele puternice, iar acesta este un lucru pozitiv. Vrem să alcătuim o echipă valoroasă, care să joace un fotbal frumos şi să facă performanţă. Oraşul şi suporterii Petrolului merită să aibe o echipă foarte puternică, capabilă să se lupte pentru trofee”, a declarat Tibor Selymeş pentru site-ul oficial al clubului.

De asemenea, noul manager sportiv al prahovenilor este fostul impresar Mihai Joiţa, care şi-a exprimat speranţa că „va clădi o echipă care să mulţumească publicul ploieştean, un bun cunoscător al fenomenului”.

„Între mine şi Petrolul există o legătură specială. L-am adus pe Hamza aici şi, prin ceea ce a realizat el ulterior, pot spune că am avut şi eu o contribuţie mică la salvarea de la retrogradare în 2012 şi la performanţele obţinute mai apoi. Vin, acum, într-o postură de oficial al clubului şi îmi doresc să creez o echipă care să mulţumească publicul ploieştean, un bun cunoscător al fenomenului. Apoi, prin transferul unor jucători cu potenţial, mai puţin cunoscuţi poate în momentul de faţă, şi prin valorificarea lor în timp ne propunem să completăm bugetul şi să ajutăm clubul să iasă cât mai repede din situaţia în care se află în momentul de faţă. Contez foarte mult pe sprijinul suporterilor şi al oamenilor din Ploieşti care iubesc fotbalul şi această echipă”, a declarat şi Mihai Joiţa.

Petrolul Ploieşti a încheiat sezonul trecut al Ligii I pe locul al şaselea, dar a ratat accesul în cupele europene întrucât este în insolvenţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult