Acasa Sport-AutoSport Cine este noul antrenor principal al echipei Rapid

Cine este noul antrenor principal al echipei Rapid

scris de C.S.
23 afisari

FC Rapid are un nou antrenor. Marian Rada a preluat funcţia vacantată de Ionel Ganea, el urmând să ocupe, în continuare, și postul de director tehnic al echipei giuleștene.

Noul antrenor principal al echipei Rapid.

Noul antrenor principal al echipei Rapid.

„Dacă rămân doar director tehnic nu voi putea sta pe bancă. Aşa că o să rămân şi director tehnic, dar voi avea o anexă la contract prin care voi ocupa şi funcţia de antrenor principal. Anexa va fi valabilă un an de zile, până în vara lui 2015, cu drept de prelungire”, a spus Rada.

Obiectivul pentru acest an sunt locurile 1-8: „Eu mi-am propus locurile 1-8, acesta este obiectivul Rapidului din acest an. Asta chiar dacă nu mi s-a spus aşa, ci că obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dar noi suntem Rapid şi trebuie să ne respectăm numele şi blazonul”.

Contractul fostului antrenor Ionel Ganea, care se afla în funcţie de la 24 iulie, a fost reziliat săptămâna trecută, după două luni şi cinci zile petrecute de acesta pe banca tehnică a echipei FC Rapid.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult