Acasa Sport-AutoSport Cine îi ia locul lui Victor Piţurcă la naţionala de fotbal

Cine îi ia locul lui Victor Piţurcă la naţionala de fotbal

scris de S. P.
4 afisari

Cosmin Contra – selecţioner, iar Anghel Iordănescu – director tehnic! Aceasta este varianta Federaţiei, în cazul în care Victor Piţurcă va semna cu Al Ittihad. Actualul selecţioner poartă ultimele negocieri cu formaţia arabă.

Piţurcă, tot mai aproape de despartirea de nationala

Piţurcă, tot mai aproape de despartirea de nationala

Federaţia i-a găsit înlocuitor lui Victor Piţurcă. Dacă selecţionerul va pleca la arabi, postul său va fi preluat de Cosmin Contra. Deşi mai are doi ani de contract cu Getafe, antrenorul de 38 de ani a declarat că ar fi încântat să ajungă pe banca tehnică a naţionalei.

O noutate ar fi şi Anghel Iordănescu, cel care îl va ajuta pe Contra din postura de director tehnic. Şansele ca Piţurcă să semneze cu Al Ittihad sunt tot mai mari, anunta digisport.ro. Arabii au ajuns la Bucureşti, pentru a purta ultimele negocieri cu Victor Piţurcă.

Doar am negociat asupra contractului şi nu s-a întâmplat nimic până acum. Am vorbit cu agentul lui Piţurcă, am vorbit cu el şi doar cu el negociem”, a spus Ibrahim Al Balwi, directorul general al Al IttihadAcesta s-a declarat încrezător că se va ajunge la un acord: „Da, pentru că există acea clauză în contract, pe care o va plăti singur. Dacă îşi va întrerupe contractul, va putea plăti acea clauză şi va veni”.

400.000 de euro este clauza de reziliere pe care trebuie să o plătească Victor Piţurcă Federaţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult