Acasa Sport-AutoSport Cine zice că Fabregas a fost vândut la preţ redus

Cine zice că Fabregas a fost vândut la preţ redus

scris de Șt. C
349 Afisari

FC Barcelona a obţinut ‘un preţ redus’ pentru Cesc Fabregas, întrucât mijlocaşul spaniol, căpitanul echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, nu dorea să plece decât în Catalonia natală,

Afirmaţia îi aparţine lui Arsene Wenger, managerul francez al clubului englez Arsenal.

Fabregas a semnat un contract pe cinci ani cu Barcaelona, clubul său formator, pentru 29 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonus, după cum a anunţat luni vicepreşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu.

Conform presei britanice, citată de Agerpres, Real Madrid, Chelsea sau Manchester City ar fi oferit în jur de 50 de milioane de lire sterline în schimbul internaţionalului de 24 de ani, crescut la centrul de formare al Barcelonei şi transferat la Arsenal în 2003.

‘Noi l-am vândut pe Fabregas la preţ redus. Dacă el ar fi fost pe piaţă pentru oricare alt club, noi am fi obţinut mult mai mult’, a afirmat Wenger în cadrul unei conferinţe de presă la centrul de antrenamente al lui Arsenal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult