Acasa Sport-AutoSport City şi-a asigurat portarii naţionalelor Angliei şi României

City şi-a asigurat portarii naţionalelor Angliei şi României

scris de Șt. C
2 afisari

Joe Hart, portarul naţionalei de fotbal a Angliei a semnat un nou contract, pe cinci ani, cu echipa Manchester City, a anunţat luni gruparea din Premier League.

Costel Pantilimon

Hart, în vârstă de 24 ani, a fost titular în sezonul trecut la Manchester City, club care l-a achiziţionat recent şi pe portarul reprezentativei României, Costel Pantilimon, de la FC Timişoara.

‘Sunt foarte încântat că am semnat un nou acord şi să simt privilegiat să pot juca aici încă cinci ani. Este o perioadă extrem de incitantă să fi jucătorul lui City. Nu mă gândesc că aş putea juca în altă parte decât la Manchester City, unde mă simt ca acasă’, a declarat Hart, potrivit Agerpres.

Manchester City, care a fost învinsă de marea rivală Manchester United, duminică, în Supercupa Angliei (2-3), va debuta în noua ediţie din Premier League lunea viitoare, pe teren propriu, în compania nou-promovatei Swansea City, cu gândul la titlul de campioană a Angliei, pe care ‘cetăţenii’ nu l-au mai cucerit din 1968.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult