Acasa Sport-AutoSport Claudiu Niculescu va juca pentru Universitatea Cluj

Claudiu Niculescu va juca pentru Universitatea Cluj

scris de Ziua Veche
1 afisari

Atacantul Claudiu Niculescu, de la Dinamo Bucuresti, si mijlocasul Vasile Gheorghe, de la Astra Ploiesti, au semnat miercuri contracte pe doi ani cu echipa de fotbal Universitatea Cluj, informeaza Agerpres.


 

Unul dintre cei mai valorosi atacanti romani din ultimul deceniu, Niculescu, 34 de ani si 8 selectii in nationala, are 284 de meciuri si 138 de goluri in Liga I, unde a mai evoluat la Extensiv Craiova si Universitatea Craiova. In strainatate, el a jucat la Genoa, Duisburg si Omonia Nicosia.

Finantatorul lui U Cluj, Florian Walter, s-a declarat multumit de venirea celor doi jucatori: „Am transferat doi fotbalisti de care aveam nevoie, forta echipei a crescut prin aducerea lor si a celorlalti. Avem incredere in fortele noastre si putem face o figura frumoasa in campionat”.

0 comentariu

Kiril 27-08-2010 - 15:12

Isi vor recunoaste reciproc incompetenta absolventilor. Dar cine stie cum or sta treburile la basaraneni, ca asti sunt mai ai dracu decat romanii de zece ori. Poate ca zero de la ei face cat zece de zero de la noi.

Studiile medii mai sunt, cat de cat, dar invatamantul superior este la pamant in ambele tari. Se dau diplome false.

Cazaciok 28-08-2010 - 16:19

Polonia a Cazut sub oamenii Moscovei

Polonia coteste spre indulcirea cu Moscova? Cat de convenabil a fost
accidentul si moartea fostului presedinte polonez Kaczynsky pentru Moscova, dupa cum se intoarce situatia. Sincer, daca nu ar fi fost doar un accident aviatic, sigur ar meritat inventat un asemenea accident de catre Moscova pentru a netezi calea agentilor sa-i spre putere si continuarea planului Glassnost.:))
Putin l-a assasinat pe fostul presedinte polonez pentru a deschide calea partizanilor sa-i spere putetre si modificarea balantei de putere in zona pentru a pregati revenirea Rusiei ca cel mai puternic jucator in zona si acum prin robinetul de gaz caspic, jucatorul puternic in toata Europa, in toti anii astia infiltrata de spionii sovietici din est spre vest prin cooptarea in UE. Toate tarile „cedate” de Rusia in 89 au fost doar caii troieni bagati in UE. Polonia e doar un exemplu. Iar acum rusii se intorc revigorati de petrol si gaz. Gorbaciov nu era un sovietic prost ci unul foarte iscusit si veninos. Acum va musca iar. Vom rezista veninului?
1989 pentru cunoscatori:
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=817.0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult