Acasa Sport-AutoSport CM 2010: Germania si Argentina se bat in sferturi. Anglia pleaca “masacrata”, “zdrobita”, “lugubra”

CM 2010: Germania si Argentina se bat in sferturi. Anglia pleaca “masacrata”, “zdrobita”, “lugubra”

scris de Ziua Veche
9 afisari

Germania si Argentina si-au zdrobit adversarii in meciurile din optimile Cupei Mondiale 2010. Germania a invins echipa Angliei cu 4-1. Argentina a snopit Mexicul cu 3-1.
 

 

 

Presa din insula a facut praf echipa Angliei. „O Anglie abjecta se prabuseste„, a titrat The Times. „Sub efectul deceptiei, jucatorilor englezi le va fi greu sa treaca peste sentimentul de injustitie, insa in timp vor vedea meciul altfel”, noteaza jurnalul englez.Daily Telegraph si The Guardian scriu ca nationala Angliei a fost „surclasata”. Daily Telegraph mentioneaza ca presedintelui FIFA, Joseph Blatter, ar trebui sa-i fie rusine pentru ca a refuzat folosirea tehnologiei de asistenta video pe linia portii, insa subliniaza ca Anglia a meritat sa fie invinsa. „O Anglie oribila s-a ales cu inima zdrobita la Cupa Mondiala„, a titrat The Independent, care considera ca golul nevalidat al lui Lampard „mascheaza lacunele echipei”. „Nimeni nu poate nega ca Germania este o echipa mai buna„, adauga sursa citata. „Germania elimina o Anglie lugubra” noteaza BBC, precizand ca este vorba despre cea mai dura infrangere a Angliei din istoria Cupei Mondiale. Daily Mail scrie ca nationala Germaniei a zdrobit echipa Angliei cu ajutorul unui „arbitru de linie care nu vedea prea bine„. „Natiunea in doliu, Anglia zdrobita„, a titrat The Sun, in timp ce Daily Star a scrie despre „Anglia masacrata„.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS