Acasa Sport-AutoSport CM handbal masculin: România-Danemarca​ 30-39

CM handbal masculin: România-Danemarca​ 30-39

scris de D.S.S.
3 afisari

Echipa naţională de handbal masculin a României a pierdut şi al doilea meci de la Campionatul Mondial din Suedia, 30-39 (16-17) cu Danemarca, şi trebuie să se impună în ultimele trei întâlniri din Grupa C pentru a se califica în grupele principale ale competiţiei.

România va înfrunta duminică seară atât puternica echipă a Danemarcei, cât şi o atmosferă ostilă, fiind anunţati aproximativ 10.000 de suporteri danezi în tribunele arenei din Malmo. Danemarca are un moral excelent înaintea meciului cu Romania, după ce în prima partida a învins Australia cu 47-12.

CM handbalDanemarca e o echipă extrem de puternică. Încercăm să ne ridicăm la valoarea lor şi să rezistăm fizic tot meciul„, a declarat selecţionerul Stângă.

România are jucători foarte puternici, cu un joc inteligent pe centru, cu o defensivă bună şi un portar fantastic. Dar, în acelaşi timp, România se repliază mai greu, iar noi va trebui să ne păstrăm ritmul. Acum vom începe în mod serios Cupa Mondială şi meciul de duminică seara va fi atât captivant, cât şi interesant„, a menţionat şi selecţionerul danezilor, Ulrik Wilbesck.

Meciurile de duminică:

Grupa A:
Bahrain – Germania (ora 17:15)
Tunisia – Spania (ora 18:30)
Egipt – Franţa (ora 19:45)

Grupa C:
Australia – Serbia (ora 19:00)
Algeria – Croaţia (ora 21:00)
România – Danemarca (ora 21:15)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult