Acasa Sport-AutoSport Concursul Naţional de Freestyle Kickboxing

Concursul Naţional de Freestyle Kickboxing

scris de M.I.
18 afisari

Sâmbătă, 28 februarie 2015, a avut loc Concursul Naţional de Freestyle Kickboxing, care s-a desfăşurat la sala de sport a şcolii generale 205 – „Adrian PAUNESCU” din capitală. Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Jissen Do si Fundatia pentru Tineret a Municipilului Bucuresti sub egida Federaţiei Române de Freestyle Kickboxing (FRFK).

Freestyle Kickboxing

Freestyle Kickboxing

Practicanţii de arte marţiale s-au putut înscrie la categoriile Freestyle Semi, Freestyke Light sau Freestyle Kick, Freestyle K1Light, precum şi la categoriile de forme: Freestyle Forme, Freestyle Kumite.

Pe tatami s+au reunit 23 de cluburi sportive din tara, acumulând un total de 300 de sportivi. Această competiţie a fost o experienţă în plus şi pentru lotul naţional al federaţiei, urmând ca primii clasaţi să poată participa la Campionatul European si Mondial, şi unde vor fi prezenţi sportivi din întreaga lume.

Competiţia a fost un adevarat show pentru public, iar împreună cu creşterea numărului de arbitri precum şi asigurarea unor bune servicii pe parcursul întregii competiţii, au facut din acest eveniment un adevarat succes organizatoric.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult