Acasa Sport-AutoSport Constantin Apostol a fost ales secretar general adjunct al Uniunii Europene de Taekwondo

Constantin Apostol a fost ales secretar general adjunct al Uniunii Europene de Taekwondo

scris de Șt. C
35 afisari

Cu ocazia organizarii in Romania, in perioada 21-25 August 2013, a Campionatului European de Taekwondo WTF Cadeti, Editia a V-a si a Campionatului European Para-Taekwondo, Editia a II-a,  a avut loc Adunarea Generala de alegeri a Uniunii Europene de Taekwondo, la care au participat reprezentanti ai 44 de tari membre.

Adunarea Generala de alegeri a Uniunii Europene de Taekwondo, la care au participat reprezentanti din 44 de tari membre.

Constantin Apostol, Presedinte al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, a fost ales secretar general adjunct al Uniunii Europene de Taekwondo.

Candidatul  Romaniei a obtinut cel mai mare numar de voturi, adjudecandu-si aceasta pozitie, la o diferenta de 19 voturi fata de urmatorul candidat. Sufragiile obtinute reprezinta o reconfirmare a increderii de care se bucura Constantin Apostol in cadrul forului european de specialitate, urmare a implicarii active in desfasurarea si promovarea activitatilor specifice acestei discipline sportive olimpice. Mentionam ca domnul Constantin Apostol a detinut pana la aceasta data calitatea de membru al Comitetului Executiv si postul de Games Committee Chairman al E.T.U.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult