Acasa Sport-AutoSport Constantin Zotta a demisionat de la Rapid

Constantin Zotta a demisionat de la Rapid

scris de Șt. C
15 afisari

Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marţi, la postul Dolce Sport, că a demisionat din funcţie însă are obligaţia contractuală de a rămâne în cadrul clubului încă 60 de zile.

Am demisionat de la Rapid, chiar cred că am dus destul de multe. La finalul turului mi-am depus demisia, însă am obligaţia contractuală de a mai sta 60 de zile. Un administrator judiciar administrează acum clubul, el negociază şi cu jucătorii. Dacă aveam 2 milioane de euro, probabil nu mai intram în insolvenţă„, a spus Zotta la Dolce Sport.

Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos. Instanţa a numit-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache, iar termenul limită pentru definitivarea tabelului creanţelor a fost fixat pentru 28 februarie 2013.

FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. Conform anunţului făcut, la 5 decembrie, de preşedintele CA, Ion Taban, gruparea giuleşteană a acumulat datorii de 29,4 milioane de euro, dintre care 21 de milioane sunt către acţionarul majoritar George Copos şi către firmele acestuia. Copos a anunţat că este dispus să renunţe la o mare parte din suma pe care o are de încasat pentru a scoate clubul din criză.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult