Acasa Sport-AutoSport Copa America. Argentina-Paraguay, scor 6-1 (video)

Copa America. Argentina-Paraguay, scor 6-1 (video)

scris de A.B.
23 afisari

Argentina s-a calificat fără probleme în finala Copa America! Chiar dacă Messi nu a marcat, a reușit o ”triplă” de assist-uri și a contribuit la toate cele golurile echipei sale, selecționata lui Tata Martino s-a impus cu 6-1 în fața Paraguayului!

Copa America. Argentina-Paraguay, scor 6-1

Copa America. Argentina-Paraguay, scor 6-1

În marea finală de sâmbătă, Argentina va înfrunta echipa țării gazdă, Chile. Meciul este în direct la Digi Sport 1 de la ora 23:00.

Argentina a strălucit în semifinala cu Paraguay de la Copa America! Echipa lui Tata Martino a deschis scorul în minutul 16 prin fundașul Rojo, din centrarea lui Messi, din lovitură liberă. S-a făcut 2-0 pentru Argentina în minutul 27: Pastore a înscris după o combinație cu același Messi, care avea să fie desemnat din nou la finalul partidei ”Jucătorul Meciului”.

După ce i-a pierdut din cauza accidentărilor pe Derlis Gonzalez și Santa Cruz, Paraguayul a redus surprinzător din diferență. Lucas Barrios a marcat cu două minute înainte de pauză și oamenii lui Ramon Diaz sperau să se repete povestea din grupe când au egalat Argentina după ce au fost conduși cu 2-0.

Însă miracolul nu s-a repetat! Di Maria a înscris de două ori, după pauză, în minutele 47 și 53 și formația lui Tata Martino s-a dezlănțuit.

Kun Aguero a transformat în gol centrarea lui Di Maria în minutul 80, lăsându-i apoi locul în teren lui Higuain, iar atacantul lui Napoli a pus cireașa pe tort 3 minute mai târziu.

Argentina s-a impus cu 6-1 în fața Paraguayului și va juca sâmbătă de la 23:00 contra selecționatei din Chile în marea finală de la Copa America.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult