Acasa Sport-AutoSport Copa America. Chile-Mexic, scor 3-3 (video)

Copa America. Chile-Mexic, scor 3-3 (video)

scris de Z.V.
10 afisari

Chile și Mexic au oferit o partidă memorabilă la Copa America, terminată 3-3. Venită în Chile fără marile vedete, naționala aztecă a deschis scorul în minutul 21 prin Vuoso, un fost atacant al lui Manchester City. Gazdele au răspuns imediat, iar starul Arturo Vidal a înscris spectaculos cu capul (22). Cu același procedeu a marcat și jucătorul lui Atletico Madrid, Raul Jimenez, șapte minute mai târziu.

Copa America. Chile-Mexic, scor 3-3

Copa America. Chile-Mexic, scor 3-3

Chilienii au revenit încă o dată cu golul lui Edu Vargas, care a fructificat centrarea perfectă a lui Vidal (42). Echipa lui Sampaoli a preluat pentru prima oară conducerea în minutul 55, când Vidal a transformat un penalty și a ajuns la 3 goluri în două meciuri. Mijlocașul lui Juventus nu a fost însă singurul jucător de pe teren care a reușit dubla – Vuoso a profitat de pasa lungă a lui Aldrete și l-a învins pe Claudio Bravo (66). Gazdele puteau să obțină victoria, dar Valdivia a trimis puțin pe lângă în minutul 72.

După două partide, Chile și Bolivia împart primele poziții, cu câte patru puncte, în grupa A. Mexic, cu două puncte, păstrează șanse la calificare, în timp ce Ecuador are zero puncte și șanse infime la a mai prinde un loc (de pe poziția a treia) în ”sferturi”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult