Acasa Sport-AutoSport Copa America. Columbia – Brazilia, scor 1-0 (video)

Copa America. Columbia – Brazilia, scor 1-0 (video)

scris de C.S.
11 afisari

Columbia a produs surpriza la Copa America 2015, impunându-se la limită, cu 1-0, în fața reprezentativei Braziliei, cvintuplă campioană mondială, într-o partidă din Grupa C a competiției, disputată miercuri seara pe stadionul Monumental din Santiago de Chile, în fața a 44.000 de spectatori.

Copa America. Columbia - Brazilia, scor 1-0

Copa America. Columbia – Brazilia, scor 1-0

Columbienii au înregistrat, cu această ocazie, primul lor succes în fața Selecao după pauză de 24 ani, grație golului marcat de Jeison Murillo în minutul 35.

Brazilia a suferit, în schimb, primul său eșec după 11 victorii consecutive sub comanda lui Carlos Dunga, instalat în postul de selecționer după Cupa Mondială 2014. În plus, naționala „auriverde” va fi nevoită să dispute cel puțin un meci fără starul și căpitanul său, Neymar, care a văzut cartonașul roșu la finalul jocului, după o altercație cu columbianul Carlos Bacca.

Înaintea startului partidei s-a ținut un minut de reculegere în memoria lui Zito, dublu campion mondial cu selecționata Braziliei în 1958 și 1962, care a încetat din viață duminică.

Columbia, care a pierdut meciul său de debut la Copa America 2015, în fața Venezuelei (0-1), a revenit în cursa pentru calificarea în sferturile de finală în urma acestei victorii, în timp ce Brazilia și-a complicat situația în Grupa C, din care mai face parte și naționala statului Peru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult