Acasa Sport-AutoSport Coppa Italia. JUVENTUS – LAZIO, scor 2-1 (video)

Coppa Italia. JUVENTUS – LAZIO, scor 2-1 (video)

scris de Z.V.
14 afisari

Ce performanță pentru Massimiliano Allegri! Campioana Juventus a cucerit Cupa Italiei după o așteptare de 20 de ani, la capătul finalei de pe stadionul Olimpico, din Roma.

Cu banderola de căpitan pe braţ, fundașul Ştefan Radu a adus-o pe Lazio în avantaj după doar patru minute, dar a fost degeaba pentru echipa lui Stefano Pioli. Piemontezii au reacționat în minutul 11, atunci când Giorgio Chiellini a egalat, tot dintr-o fază fixă.

Parolo le-a dat emoții torinezilor în minutul 32, cu un șut alături. Intrat în locul lui Klose, Djordjevic a ajuns față-n față cu Storari, dar nu a reușit să îl învingă pe veteranul de 38 de ani (84). Sârbul a avut apoi un ghinion teribil în prima repriză a prelungirilor, când mingea a lovit ambii stâlpi ai porții (94).

Pe fondul dominării din ce în ce mai pronunțate, favorita a mai înscris o dată. La cealaltă poartă, rezerva Alessandro Matri a înscris cu un șut plasat și a adus astfel trofeul la Torino.

Final de sezon fabulos pentru Juventus Torino. Deja campioană a Italiei, „Bătrâna Doamnă” întâlneşte astă-seară pe Lazio Roma, în finala Cupei Italiei, cu 17 zile înaintea marelui rendez-vous european, cu FC Barcelona, la Berlin.

Coppa Italia. JUVENTUS - LAZIO (live video)

Coppa Italia. JUVENTUS – LAZIO

Campioană a Italiei pentru a patra oară consecutiv, Juventus Torino a impus suveranitatea deplină în fotbalul italian, aspirând la toate trofeele posibile, aşa cum a făcut-o Inter Milano în 2010.
Digisport 2 va transmite miercuri, incepand cu ora 21:45, in direct de pe Olimpico, duelul Juventus vs Lazio, din finala Coppa Italia.
Juventus vrea să-şi continue sezonul de excepţie şi să facă încă un pas spre Tripla campionat-cupă-Champions League. În cazul unei victorii pe Stadio Olimpico, torinezii ar câştiga Cupa Italiei pentru prima oară după 20 de ani. Tot în 1995 au realizat şi ultimul event.

„În mod cert nu suntem plictisiţi de succes în Italia. Uitaţi-vă doar la modul în care am jucat cu Inter săptămâna trecută. Deşi ne-am îndeplinit obiectivul, am evoluat cu aceeaşi determinare pe care am fi avut-o şi dacă cele 3 puncte erau cruciale pentru Scudetto”, a declarat antrenorul bianconerilor, Massimiliano Allegri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult