Acasa Sport-AutoSport Cosmin Contra: Cel mai slab meci din mandatul meu.

Cosmin Contra: Cel mai slab meci din mandatul meu.

scris de Misu Andrei
65 Afisari

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a lăsat de înțeles că va părăsi postul după meciul de luni, cu Spania, în urma ratării calificării la EURO 2020 din preliminarii. Vineri, tricolorii au fost învinși de Suedia, pe Arena Naționala, scor 0-2.

„Suedia a fost mai bună, net superioară din toate punctele de vedere. Băieții au încercat, dar, din păcate, azi nu au putut pentru că au avut în față o echipă foarte solidă din toate punctele de vedere. Cred că e cel mai slab meci din mandatul meu. Sunt la dispoziția Federației. Contractul meu expiră în decembrie. Mai e un meci, luni, în Spania, și după aia vom vedea ce se va întâmpla, dar, în principiu, contractul meu expiră imediat după acest meci. Când pierzi cum am pierdut azi, orice părere trebuie respectată și nu am ce să comentez. Dacă Șumudică consideră că nu m-am informat e treaba lui”, a declarat Cosmin Contra, vineri seară, potrivit Mediafax.

Ulterior, Contra a încercat să explice ce nu a funcționat în meciul cu Suedia și la ce se așteaptă de la meciul cu Spania, care va avea loc luni, în ultima rundă din preliminariile EURO 2020.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult