Acasa rss 1asig Cosmin Contra pleacă de la Petrolul. Ce echipă ar putea antrena

Cosmin Contra pleacă de la Petrolul. Ce echipă ar putea antrena

scris de C.S.
2 afisari

Cosmin Contra şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti. Antrenorul îşi va continua cariera în Spania, unde ar putea să preia formaţia Getafe, la care este legitimat şi atacantul Ciprian Marica.

Cosmin Contra pleacă de la Petrolul.

Cosmin Contra a declarat că va încerca să ajute clubul Petrolul Ploieşti de fiecare dată când va avea nevoie. „Mulţumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înţeles şi am încredere că şi suporterii vor face acelaşi lucru. Petrolul va rămâne mereu în sufletul meu, este clubul care m-a lansat ca antrenor in fotbalul mare şi voi încerca toată viaţa să-l ajut, la fel ca şi pe toţi oamenii implicaţi în acest proiect”, a declarat Contra.

La rândul său, finanţatorul Dan Capră a afirmat că nu putea să refuze rugămintea lui Cosmin Contra de a-şi continua cariera de tehnician într-un campionat mai puternic.

Cotidianul spaniol Marca a anunţat că antrenorul Luis Garcia va fi demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Getafe, în urma rezultatelor slabe înregistrate în campionat. Formaţia lui Marica este pe locul 15, cu 27 de puncte, după 27 de etape. Getafe nu a mai câştigat un meci din 29 noiembrie, 2013, de atunci echipa spaniolă disputând 12 partide în Primera Division. Getafe a înregistrat de atunci o singură victorie, scor 4-1, la 17 decembrie 2013, cu Girona, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei.

Marca mai scrie că echipa Getafe ar putea fi antrenată de Cosmin Contra. „Despre venirea lui Contra la Getafe se speculează de ceva timp. În favoarea sa sunt relaţiile foarte bune pe care le are cu preşedintele Angel Torres şi caracterul său de câştigător”, a scris Marca.

În vârstă de 38 de ani, Cosmin Contra are o relaţie de lungă durată cu conducerea Getafe CF, grupare la care a evoluat cel mai mult în cariera sa de fotbalist. Fostul fundaş a jucat în tricoul formaţiei Getafe în perioada 2005-2009. După încheierea carierei de jucător, gruparea spaniolă i-a oferit primul contract de antrenor principal, el conducând echipa a treia a clubului Getafe între 15 octombrie 2011 şi 21 august 2012.

În afară de Getafe III, Contra a mai antrenat formaţiile Poli Timişoara (din poziţia de antrenor-jucător), CF Fuenlabrada şi Petrolul Ploieşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult