Acasa Sport-AutoSport Craiova se intoarce pe „Ion Oblemenco”

Craiova se intoarce pe „Ion Oblemenco”

scris de Ziua Veche
1 afisari

„Universitatea va juca in urmatoare etapa de pe teren propriu, de la ora 22.00, pe stadionul Ion Oblemenco, cu FC Timisoara. Le-a venit in sfarsit mintea la cap edililor de la Craiova si au ajuns la un acord cu oficialii Universitatii. Normal ca e bine pentru Universitatea, nici nu trebuia sa joace in alta parte decat la Craiova. Nu stiu, dar banuiesc ca noile conditii contractuale de inchiriere a stadionului sunt avantajoase pentru club”, a declarat pentru Mediafax, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir.


Conducerea clubului Universitatea Craiova a discutat cu oficialitatile din cadrul Primariei Craiova revenirea pe stadionul Ion Oblemenco si cu o saptamana inaintea inceperii sezonului, dar negocierile au esuat. Oficialii primariei nu au putut garanta atunci faptul ca in urmatoarea perioada vor monta 25.000 de scaune pe stadionul Ion Oblemenco si ca vor achizitiona o tabela de marcaj pana anul viitor.

Universitatea revine astfel la Craiova dupa ce a jucat in returul sezonului trecut si in prima etapa a actualei editii a Ligii I pe arena Municipal din Turnu Severin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult