Acasa Sport-AutoSport Cristi Chivu s-a retras de la Naţională. Vezi scrisoarea trimisă FRF

Cristi Chivu s-a retras de la Naţională. Vezi scrisoarea trimisă FRF

scris de D.S.S.
14 afisari

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, a decis să se retragă din reprezentativă, anunţă un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal, difuzat sâmbătă.

Cristian Chivu s-a retras de la nationala de fotbal

Cristian Chivu s-a retras de la nationala de fotbal

Aseară târziu, FRF a primit scrisoarea de retragere din echipa naţională a României a căpitanului acesteia, Cristian Chivu, decizie care intră în vigoare imediat, drept care el nu va fi prezent la proximul joc oficial, cel contra Bosniei-Herţegovina, programat pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti, din ziua de 3 iunie a.c., de la ora 21,00, din cadrul preliminariilor Euro-2012„, se arată în comunicatul oficial.

Cristian Chivu s-a născut pe 26 octombrie 1980, la Reşiţa, debutând la reprezentativă pe 18 august 1999, în meciul amical Cipru-România 2-2, potrivit site-ului FRF. Ultimul joc la naţională, cel cu numărul 75 (3 goluri), a fost tot un amical, Italia-România, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010. Cristi Chivu a participat la două turnee finale ale campionatului european, în 2000, când ne-am calificat în sferturile de finală, şi în 2008.

VEZI AICI SCRISOAREA PRIN CARE CRISTI CHIVU ÎŞI ANUNŢĂ RETRAGEREA DIN ECHIPA NAŢIONALĂ DE FOTBAL

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult