Acasa Sport-AutoSport Cristi Minculescu-Iris despre Universitatea Craiova şi Ceauşescu

Cristi Minculescu-Iris despre Universitatea Craiova şi Ceauşescu

scris de A.P.
13 afisari

La ora asta numai D-zeu ştie de ce nu mai există şi cum de nu mai există (echipa de fotbal Universitatea Craiova – n.r.), probabil că Divinitatea ştie când vom fi iarăşi în Liga 1, spune solistul naţionalei de rock a României Cristi Minculescu, craiovean înfocat.

Cristi Minculescu-Iris despre Universitatea Craiova şi Ceauşescu

“Cei care au decis dezafilierea au beneficiat, din păcate pentru noi, de un context foarte favorabil. Şi au reuşit să facă chestia asta pe care nici Ceauşescu nu a reuşit să o facă. Dacă vă uitaţi, în momentul de faţă nu mai există echipe cu public excepţional, mă refer la noi la Craiova, la Politehnica Timişoara şi ferească D-zeu să nu urmeze şi alte echipe din liga 1, întâi cu public excepţional.
Pot să vă zic că este şi un compliment frumos şi dureros în acelaşi timp. Este un compliment foarte trist, înseamnă că cuiva îi este frică de ce înseamnă Universitaea Craiova, mai ales Politehnica Timişoara. E trist, dar din păcate e foarte adevărat şi sper din tot sufletul să revenim acolo unde am fost atâta timp”, a declarat Minculescu pentru Realitatea.net.

Trupa Iris urma să concerteze, la aniversarea a 35 de ani, pe Naţional Arena pe 22 iunie, însă cu 10 zile înainte, s-a decis ca spectacolul să fie mutat în Piaţa Constituţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult