Acasa Sport-AutoSport Cristian „Hammer” Ciocan l-a bătut pe Sherman Williams video)

Cristian „Hammer” Ciocan l-a bătut pe Sherman Williams video)

scris de Z.V.
51 afisari

VICTORIE PENTRU CRISTIAN CIOCAN! Cei trei arbitri au dat o decizie unanima in favoarea pugilistului roman. Shermann Williams s-a dus sa-l felicite pe Ciocan, chiar daca in timpul meciului s-au sicanat puternic!

Runda 10 – Ce final nebun! Ambii pugilisti au incercat sa incheie cu o lovitura de gratie. Ciocan si-a pierdut proteza, Williams a lovit puternic pana la ultimul gong. Va fi o decizie grea pentru arbitri.

Runda 9 – Shermann Williams pune toata taria in loviturile sale si ii pune probleme lui Ciocan pe final. Tancul din Caraibe incearca sa incheie meciul in forta.

Runda 6 – Cristian Ciocan a dominat ultimele 3 runde. Williams a fost avertizat sa nu mai loveasca sub centura.

Runda 3 – Lui Williams i-au intrat doua lovituri puternice, Ciocan a zambit insa si a continuat

Runda 2 – Williams incearca mai multe lovituri la corp pentru a-l destabiliza pe Ciocan. Romanul beneficiaza de avantajul alonjei

Runda 1 – Duelul dintre Cristian „Hammer” si Tancul din Bahamas incepe echilibrat, insa Williams arata ca este un pugilist extrem de experimentat
Cristian „Hammer” Ciocan va susţine în această seară primul său meci după eşecul din luna februarie de la Londra, cu britanicul Tyson Fury. Ieşit din primele 10 locuri ale ierahiei mondiale, versiunea WBO, în urma acelei înfrângeri, Cristian Ciocan nu concepe să nu revină printre pretendenţii la centura mondială, iar primul pas a ceea ce doreşte a fi o nouă ascensiune îl poate face acasă, la Patinoarul Dunărea din Galaţi, unde va boxa în această seară în compania americanului Sherman Williams, originar din Bahamas.

Cristian „Hammer” Ciocan vs. Sherman Williams

Cristian „Hammer” Ciocan vs. Sherman Williams

Supranumit „Tancul din Bahamas”, adversarul lui Ciocan are 42 de ani şi 53 de meciuri în palmares: 34 de victorii, 2 egaluri şi 14 înfrângeri. Pentru Ciocan, va fi al treilea său meci la profesionişti pe care îl dispută acasă, după cele cu Oleksyi Mazikin şi Leif Larsen, ambele câştigate prin abandonul adversarului, respectiv KO.
Cristian Ciocan și Sherman Williams au trecut joi de cântarul oficial organizat înaintea Galei de box de la Patinoarul din Galați, care face parte din evenimentul sportiv ‘Kombat Fest’.

Cei doi pugiliști și-au încordat mușchii și au parcurs tradiționala luptă din priviri fără incidente. Cântarul oficial a indicat la final: Cristian Ciocan — 113 kg, iar Sherman Williams, un american originar din Bahamas — 122 kg.

Ciocan vrea să facă uitată înfrângerea prin abandon din meciul cu Tyson Fury și speră să obțină victoria, chiar înainte de limită.

,,De la acest meci aștept o victorie în primul rând, mi-o doresc foarte mult, din aprilie sunt în cantonament, abia aștept să boxez, să marchez revenirea în ring și să arăt lumii că ce s-a întmplat la Londra a fost o întâmplare. Rămâne de văzut în ring dacă mă va face KO așa cum a spus. Acolo o să vedem cine pe cine face KO. Nu am emoții. Mă simt foarte bine, sunt acasă și de câte ori am luptat la Galați, am avut publicul de partea mea și lucrul ăsta îmi dă un plus. Eu mi-am propus să parcurg toate reprizele, dar în forma în care sunt se va termina meciul mai repede’, a declarat pentru Agerpres, Cristian Ciocan.

După cântar, Sherman Williams a declarat că Ciocan a întâlnit până acum doar adversari de duzină, singurul valoros învingându-l prin abandon, și a promis că îl va face KO.

”Am șanse mari, am venit aici să câștig lupta aceasta. Nu am venit din Miami în vacanță în România. Am venit să-l bat pe Cristian și să mă întorc în Bahamas. Despre Ciocan, știu că a luptat cu Tyson Fury ultima dată, a abandonat în runda a opta și am văzut toate meciurile lui, dar cei cu care a luptat erau boxeri cam terminați. Singurul lui meci tare a fost cu Tyson Fury și uite că a abandonat în meciul acela. Nu mă aștept să iau puncte de la arbitrii din România, eu sunt totuși din Bahamas, dar sper să fie o decizie care să-mi dea mie câștig de cauză, însă mai degrabă îl fac KO’, a declarat  Sherman Williams.

Celelalte meciuri ale galei sunt:

Nando Falzeta(Italia)-Amansio Paraschiv la cat. 67 kg; Sillah Cosby (Ghana) —Sorin Tănăsie (România) la cat. 67 kg, ambele meciuri de câte patru runde; Alexander Todorovici(Serbia)—Cezar Juratoni (România) la cat. 91 kg, patru runde; Marko Angerman(Germania)-Senat Gaji(Germania), șase runde, la categoria plus 91 kg; Adrian Granat (Suedia) — Constantin Ulrich(Germania), opt runde, la categoria 57 kg; Kis David (Ungaria) — Viorel Simion (România), 12 runde, meci pentru titlul mondial, versiunea WBF.

Gala va începe la ora 21,00 și va fi televizată de sport.ro, cu excepția partidei lui Ciocan, care va fi în direct la Pro TV. Biletele costă 15 lei și 25 lei, în funcție de zona din tribuna.

Gala de box face parte din ‘Kombat Fest‘, eveniment care cuprinde și o gală de MMA (arte marțiale mixte) — ‘Real Xtreme Fighting’ — care va avea loc tot la Patinoar, luni, 31 august, ora 21,00, unde, în capul de afiș, Alexandru Lungu îl va înfrunta pe egipteanul Mahmoud Hassan. În evenimentul RXF vor mai lupta americanul Mike Brightmon, brașoveanul Ioan Vrânceanu și basarabeanul Andrei Barbăroșă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult