Acasa Sport-AutoSport Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator internațional al anului

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator internațional al anului

scris de D.P.
42 afisari

Federația Internațională de Istorie și Statistică a fotbalului (IFFHS) i-a acordat lui Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, trofeul rezervat celui mai bun marcator al anului în meciurile internaționale.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator internațional.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator internațional.

În atribuirea acestui trofeu, IFFHS ține cont de golurile marcate în competițiile internaționale, atât la nivel de club cât și pentru selecționata națională. Cristiano Ronaldo a reușit în cursul anului trecut să înscrie 25 de goluri: 15 pentru Real Madrid în Liga Campionilor și 10 în tricoul reprezentativei Portugaliei.

În total, Cristiano a reușit să înscrie 69 de goluri în toate competițiile la care a participat pe parcursul lui 2013, cel mai bun bilanț anual din cariera sa.

În clasamentul provizoriu pe anul 2014 conduce ghanezul Asamoah Gyan, jucătorul echipei Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, cu 18 goluri în competițiile internaționale, urmat îndeaproape de Cristiano Ronaldo (17), brazilianul Neymar (16) și francezul Karim Benzema (14).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult