Acasa Sport-AutoSport Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United

scris de Misu Andrei
86 Afisari

După un interviu exploziv, după cum Adevărul a relatat aici, e clar că Ronaldo nu mai are cum să joace la United, după Cupa Mondială.

Fostul căpitan al lui Liverpool, Jamie Carragher, a spus că starul portughez și-a stricat relația și cu suporterii după acest interviu incendiar. „99% dintre fanii lui United vor fi de partea lui Erik ten Hag, ceea ce arată cât de prost a gestionat Ronaldo situația“, a scris pe Twitter actualul analist al postului CBS Sport.

Viitoarea destinație a lui Ronaldo a devenit deja subiect pentru casele de pariuri. Potrivit Eurosport, Chelsea, care l-a dorit pe starul portughez în momentul plecării sale de la Juventus, e cotat cu cele mai mari șanse de a obține acum semnătura lui CR7. AS Roma e o altă posibilă destinație, pentru că aici Ronaldo s-ar reuni cu Jose Mourinho cu care a lucrat și la Real Madrid. În fine, se vorbește și despre o posibilă întoarcere a lui Cristiano la Sporting Lisabona, formație care l-a lansat în fotbalul mare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult