Acasa Sport-AutoSport Cristiano Ronaldo va juca în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo va juca în Arabia Saudită

scris de Misu Andrei
63 Afisari

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a rămas liber de contract înaintea Cupei Mondiale, când s-a despărțit de Manchester United, dar va semna în curând cu Al-Nassr, club din Arabia Saudită. Acordul dintre părți ar fi deja total!

Fotbalistul portughez s-a antrenat la Madrid după Cupa Mondială, apoi a mers în Dubai, de unde a plecat la Riyadh pentru a semna contractul cu Al-Nassr, scrie Marca. Spaniolii vorbesc despre un contract valabil până în 2030, împărțit astfel: Ronaldo va fi jucătorul lui Al-Nassr până în vara lui 2025, și ambasador al fotbalului saudit pentru încă cinci ani.

Arabii speră ca, pe durata ”mandatului” de ambasador, Cristiano Ronaldo să convingă FIFA și associațiile acesteia ca Arabia Saudită să primească găzduirea Cupei Mondiale din 2030. Saudiții au în plan o candidatură comună, alături de Egipt și Grecia.

Dacă va semna, Cristiano Ronaldo ar urma să aibă un salariu imens, de 200 de milioane de euro pe an pe durata contractului de jucător. Aceasta va crește când starul portughez va deveni oficial ambasador al fotbalului saudit.

Ronaldo a dezămăgit la Cupa Mondială din Qatar, ajungând rezervă în formația Portugaliei. Naționala lui Fernando Santos a cedat în sferturi în fața Marocului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult