Acasa Sport-AutoSport Criza în Grecia. Motivul inedit pentru care Panathinaikos a cerut sa joace meciurile de acasă ziua

Criza în Grecia. Motivul inedit pentru care Panathinaikos a cerut sa joace meciurile de acasă ziua

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Unul dintre cluburile de fotbal de tradiţie ale fotbalului grec Panathinaikos Atena a cerut să joace meciurile de acasă ziua pentru că nu poate plăti facturile la electricitate.

Motivul inedit pentru care Panathinaikos a cerut sa joace meciurile de acasă ziua (foto: wikistadiums.org)

Într-o scrisoare adresată Ligii şi Federaţiei Elene de Fotbal de Petros Galaktopoulos, preşedintele societăţii care gestionează Stadionul Olimpic din Atena, se arată că „Din cauza dificultăţilor prin care trece, clubul Panathinaikos nu îşi poate îndeplini angajemntele financiare în ceea ce priveşte stadionul.” Astfel, cei de la Panathinaikos, consideră că „este necesar ca echipa să joace pe timp de zi meciurile de acasă pentru a reduce cheltuielile”.

Panathinaikos Atena, câştigătoarea a 20 de titluri de campioană a Greciei, a anunţat deja că va părăsi Stadionul Olimpic din ianuarie 2013 din cauza cheltuielilor foarte mari şi va juca meciurile de pe teren propriu pe arena Apostolos Nikolaidis, potrivit mediafax. Problemele financiare din acest sezon au afectat mult şi rezultatele echipei, care nu mai poate ţine piept rivalei Olympiakos Pireu, care conduce ierarhia detaşat cu 32 de puncte, echipa din capitala Greciei fiind după 12 etape abia pe locul 7, cu jumătate din puncte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult