Acasa Sport-AutoSport CSA Steaua – FCSB, palmaresul se rejudecă Verdictul a venit de la Înalta Curte de Casație și Justiție

CSA Steaua – FCSB, palmaresul se rejudecă Verdictul a venit de la Înalta Curte de Casație și Justiție

scris de Misu Andrei
59 Afisari

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, o să aibă de muncă și în următorii ani! Pentru că, astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că un caz ultramediatizat, legat de palmaresul Stelei, se va judeca de la zero.

În 2019, palmaresul roș-albaștrilor din perioada 1947 – 2003 a fost câștigat de Clubul Sportiv al Armatei. Așa cum era de așteptat, FCSB, formația patronată de Gigi Becali, a atacat decizia. Iar la Apel, CSA Steaua a pierdut cinci ani din acel palmares, pentru perioada 1998-2003. Mai mult, gruparea condusă de latifundiarul din Pipera s-a ales cu palmaresul din 2003 încolo, de când clubul a ajuns să fie finanțat de Gigi Becali. De reamintit că, în 2014, omul de afaceri a pierdut și marca Steaua, care a ajuns tot la CSA.

După alte bătălii purtate prin tribunal, astăzi, judecătorii au decis ca procesul legat de palmares să fie reluat de la zero! Până atunci, CSA Steaua va deține trofeele cucerite de bucureșteni, în perioada 1947 – 1998, iar clubul condus de Becali va avea în dreptul său tot ce s-a câștigat din 2003 încoace. Palmaresul din perioada 1998 – 2003 e, deocamdată, al nimănui!

Ce scrie în decizia oficială dată de Înalta Curte de Casație și Justiție?

48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.

Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA

Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS