Acasa Sport-AutoSport Cu cine s-a consultat Iordănescu înaintea meciului cu Irlanda de Nord

Cu cine s-a consultat Iordănescu înaintea meciului cu Irlanda de Nord

scris de L.M.
7 afisari

Anghel Iordănescu s-a consultat cu Mircea Lucescu, tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, înainte de meciul cu Irlanda de Nord.

Anghel Iordănescu s-a consultat cu Mircea Lucescu, tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, înainte de meciul cu Irlanda de Nord.

Anghel Iordănescu s-a consultat cu Mircea Lucescu.

„Îi mulţumesc lui Mircea Lucescu pentru că acceptat invitaţia mea şi a venit, ieri, în cantonamentul echipei naţionale. Am făcut apel la el pentru că este unul dintre oamenii care puteau să fie în locul meu aici şi am văzut că s-a bucurat că am apelat la el. I-a făcut plăcere să îi cunoască pe jucători şi la final a avut şi un mesaj prin care i-a încurajat pe «tricolori». De asemenea, am avut şi eu o discuţie de ordin profesional cu Mircea Lucescu, despre jocul Irlandei de Nord, despre jocul nostru, am vorbit ca între antrenori”, a spus Iordănescu.

De asemenea, fundaşul Răzvan Raţ a menţionat că vizita lui Mircea Lucescu în cantonamentul echipei naţionale a fost una mobilizatoare înaintea partidei de vineri. „Nea Mircea Lucescu ne-a spus că jucătorii români au o abilitate tehnică deosebită faţă de ceilalţi. Şi că noi putem să învingem Irlanda de Nord prin inteligenţă şi abilitate tehnică. A încercat să ne insufle puţin din vasta sa experienţă ca să avem încredere că putem să obţinem un rezultat bun care să ne aducă aproape de calificare”, a adăugat Raţ.

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, i-a vizitat, miercuri, pe jucătorii echipei naţionale, în cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Lucescu a discutat mai întâi cu selecţionerul Anghel Iordănescu, după care a mers în sala de mese să-i încurajeze pe „tricolori” înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Partida România – Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult