Acasa Sport-AutoSport Culisele scandalului dintre Gigi şi Mitică

Culisele scandalului dintre Gigi şi Mitică

scris de Șt. C
10 afisari

Gigi Becali spune că nu se teme de eventualele dezvăluiri promise de Mitică Dragomir, despre cazul „Valiza”. Patronul Stelei spune că n-are nimic de ascuns şi recunoaşte că a plimbat mulţi bani pe la echipele din Liga I, cu scopul motivării.

becali_dragomir_scandal„Am încercat să motivez mai multe echipe, poftim. De când am intrat în fotbal, ca să stopez corupţia, singura soluţie era premierea. Ce să mai zică Dragomir despre cazul „Valiza”? Nu-ţi vine să crezi că un om normal poate să vorbească aşa ceva, dar el nu e normal, sunt minciuni ce spune el”, a declarat Gigi Becali la gsptv.

Becali spune că a cerut un control financiar la LPF şi că va ataca în instanţă decizia Adunării Generale de a acorda unei firme comision de 5% din suma primită pe drepturile TV

Patronul roş-albaştrilor rămâne hotărât să anuleze decizia de luni a LPF prin care 5% din suma primită pe cele nouă pachete cu meciuri din Liga I se duc către o firmă. Conform surselor din piaţa media, firma respectivă ar aparţine unuia dintre apropiaţii lui Dragomir.

Duritatea atacurilor lui Gigi Becali e dată, conform surselor, de anumite informaţii compromiţătoare pe care acesta le deţine despre Mitică Dragomir. Pentru prima dată, şeful LPF pare descumpănit în faţa acuzelor unui patron de club. Becali nu se va folosi însă de lucrurile pe care le cunoaşte despre preşedintele LPF decât în ultimă instanţă: „Nu sunt turnător”, a explicat Becali, care ulterior a dezvăluit însă câteva lucruri interesante despre situaţia financiară a lui Mitică. „Dacă venea la mine şi-mi zicea «Băi, Gigi, eşti prietenul meu, ne cunoaştem de atâta vreme. Am de plătit 80.000 de euro pe lună rată la bancă, sunt dator nu ştiu câte milioane, e criză, nu pot să-mi plătesc datoriile, hotelul nu merge!». Atunci vă jur că-i ziceam: «Bine, Mitică! Fă comisionul de 8%!». Dar el vrea pe picior de forţă să-mi ia banii. Altfel, nu eram împotrivă, că ştiu că are probleme, că e disperat că la sălile lui de nunţi nu face nimeni nici măcar un botez”, a spus Becali. Se pare că în scandalul Dragomir – Becali un rol important îl are şi avocatul LPF, Cătălin Ciubotă. Acesta a fost în trecut şi apărătorul Stelei şi fiecare, atât Mitică cât şi Gigi, se aşteaptă ca acesta să ajute cu informaţii. scrie prosport.ro.

1 comentariu

MONI 03-07-2011 - 14:08

ARE DREPTATE AICI GIGI

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult