Acasa Sport-AutoSport Cum a facut marele Ribery sex cu minore

Cum a facut marele Ribery sex cu minore

scris de Ziua Veche
3 afisari

Internationalul francez Franck Ribery a explicat dedesubturile relatiei sale cu  prostituata minora Zahia Dehar, in care este cercetat penal, precizand ca nu i-a oferit bani pentru noaptea petrecuta impreuna, la Munchen, in primavara anului 2009, ci doar i-a achitat biletele de avion si masa la restaurant.


 

Ribery a fost „vizitat”, in noaptea respectiva, de doua minore, Zahia fiind insotita de o prietena la escapada din capitala Bavariei. Postul de televiziune M6 a dezvaluit, luni seara, in jurnalul sau televizat, extrasele procesului verbal al jucatorului lui Bayern Munchen, intocmit de Brigada de Represiune a Proxenetismului.

„Eram cu Kamel, un prieten, Zahia si o prietena a acesteia. Am avut relatii sexuale cu cele doua fete, deoarece am facut schimb de partenere. Nu stiam insa ca acestea erau minore. Fetele au dorit sa se culce cu mine deoarece am un nume si au vrut, de asemenea, sa se distreze”, a spus Ribery in timpul anchetei, potrivit Agerpres.

Ribery risca sa fie exclus din reprezentativa Frantei in urma acestui scandal, in care au mai fost implicati alti doi internationali francezi, Karim Benzema si Sidney Govou.

0 comentariu

Mengele 27-08-2010 - 10:00

Aia mai cu carte muncesc mai putin decat executantii de la nivelul inferior. Deci au si avantajul ca se odihnesc in timpul serviciului, asa ca nu trebuie sa le dea salarii enorme. La cabinetele medicale asistentele fac 80% din treaba, in timp de doamnele doctorite n-o mai termina cu discutiile la telefon. Am patit asa ceva de multe ori, atat la medicul de familie, cat la policlinici. Iar in privinta a cata meserie stiu domnii doctori, mai bine sa nu aducem vorba, ca murim cu zile.

Randament 1% 27-08-2010 - 10:12

Universitatile scot pe banda STUDENTI ECHIVALENTI, adica rebuturi, indivizi fara nicio calificare. Se raporteaza fals ca pe timpul lui Ceasca, cu cincinalul in patru ani si jumatate. Cei care merita sa ia diploma nu reprezinta mai mult de 1% din totalul absolventilor.
Dar domnii profesori universitari acopera rahatul si isi iau salariile umflate. In schimb asistentii si lectorii fac foamea, cu salariul mai mic decat al invatatarelor de la ciclul primar. Nu sunt justificate aceste diferente enorme intre salariile cadrelor didactice, nici prin produsul „muncii” si nici prin altceva.
Pe cimpul lui Ceasca un asistent avea salariul de 2700 lei si un profesor de 3600 lei, dar asistentul presta 12 ore pe saptamana iar proful 4 (de curs). Acum asistentii si lectorii au cu putin peste 1000 de lei iar profii peste 3000, chiar peste 10000 lei daca sunt mai tupeisti si isi iau la cumul inca trei norme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult