Cum a fost omorât boxerul care l-a făcut KO pe Vl. Kliciko | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Cum a fost omorât boxerul care l-a făcut KO pe Vladimir Kliciko VIDEO

Cum a fost omorât boxerul care l-a făcut KO pe Vladimir Kliciko VIDEO

scris de A.B.
6 afisari

Corrie Sanders, fostul boxer sud-african campion mondial la categoria grea, versiunea WBO, în 2003, a fost ucis la vârsta de 46 de ani, într-un schimb de focuri provocat de hoţi înarmaţi într-un restaurant unde sărbătorea ziua de naştere a unui nepot, au anunţat duminică poliţia şi mai mulţi martori.

Cum a fost omorât boxerul Corrie Sanders, cel care l-a făcut KO pe Vladimir Kliciko

Trei bărbaţi înarmaţi au năvălit într-un restaurant din oraşul Brits sâmbătă seară şi au început să tragă, nimerindu-l pe Sanders în stomac şi în mână. Fostul boxer a murit duminică dimineaţă la spital.  Proprietarul restaurantului a indicat că Sanders era prezent pentru aniversarea fiului fratelui său, care împlinea 21 de ani. Poliţa anunţase iniţial că fiica lui Sanders a fost cea care a împlinit 21 de ani.
Fosta soţie a boxerului a afirmat că acesta a murit când îşi apăra fiica, după ce un glonţ l-a nimerit într-un braţ, iar altul în stomac.
Cornelius (Corrie) Sanders şi-a încheiat cariera la profesionişti în 2008, cu un bilanţ de 42 de victorii şi 4 înfrângeri. El a fost campion mondial la categoria grea, versiunea WBO, în 2003, după ce l-a învins prnn ko în repriza a doua pe ucraineanul Vladimir Kliciko.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult