Acasa Sport-AutoSport Cum ar ajunge Juventus să joace la Craiova

Cum ar ajunge Juventus să joace la Craiova

scris de Șt. C
7 afisari

Universitatea Craiova a fost desfiinţată, dar nu este exclus ca Bănia să aibă echipă pe prima scenă a fotbalului românesc încă din sezonul 2012-2013.

foto:gsp.ro

Nu va fi Universitatea Craiova, dar va fi o echipă pe care o va susţine Primăria Craiovei. Iar planul capătă consistenţă după ce Antonie Solomon, unul dintre cei mai înverşunaţi inamici ai lui Adrian Mititelu, a fost reinstalat în funcţia de primar al Craiovei. El fusese suspendat în perioada în care s-a aflat în arest din cauza, se spune, denunţului lui Mititelu.

Conform unor surse din preajma celor care vor să-l scoată din fotbal pe Adrian Mititelu, citate de gsp.ro lucrurile ar sta în felul următor: Juventus Colentina, rămasă în liga secundă tocmai datorită dezafilierii Universităţii, s-ar muta la Craiova. Marian Rusen, membru în Comitetul Executiv este preşedinte al Juventusului şi ar fi parte din proiect. Mutarea are şanse mari de reuşită şi pentru că patronul formaţiei din cartierul Colentina, Ionel Ciuclea, a vrut de mai multe ori să desfiinţeze echipa, considerată prea costisitoare.

1 comentariu

YAAKOV 22-07-2011 - 12:10

N-am fost pe stadionul din Craiova de prin anii ’60, cand era la gimnaziu. M-a luat cu el la meci un unchi, frate cu tata. A fost singura data cand am calcat pe un stadion. Din partea mea sa le transforme in altceva mai util (piete, targuri de vechituri, etc).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult