Acasa Sport-AutoSport Cum arată emblema Campionatului Mondial de Fotbal din 2018

Cum arată emblema Campionatului Mondial de Fotbal din 2018

scris de D.P.
3 afisari

Rusia a prezentat emblema Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. În total, 11 oraşe din Rusia vor găzdui meciurile din cadrul competiției.

Emblema Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

Emblema Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

„Ni s-a îndeplinit un vis atunci când ţara noastră a fost aleasă să găzduiască Cupa Mondială”, a mărturisit Elena Serova, rusoaica care a ajuns luna trecută la bordul staţiei spaţiale internaţionale. Prezent la evenimentul din capitala Rusiei, preşedintele FIFA a declarat că emblema Campionatului Mondial din 2018 reflectă „nu numai inima Rusiei, ci şi sufletul acestei ţări.

Cupa Mondială Brazilia 2014 a fost bună. În Rusia, în 2018, vom avea un Campionat Mondial mai bun deoarece fotbalul se va îmbunătăţi în aceşti patru ani”, a declarat președintele FIFA, Joseph Blatter.

Pe de altă parte, preşedintele rus Vladimir Putin a dat asigurări că nu vor exista probleme în ceea ce priveşte organizarea.

În total se vor juca 64 de partide, pe 12 arene. În capitala Rusiei, se vor disputa meciuri pe două stadioane, Luzhniki şi Spartak Moscova.

Partide se vor juca şi la Soci, oraşul care a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă. Kremlinul a anunţat că va aloca 15,6 miliarde de dolari pentru organizarea Cupei Mondiale de Fotbal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult