Acasa Sport-AutoSport Cum l-a bătut Cristian Ciocan pe Costa Junior (video)

Cum l-a bătut Cristian Ciocan pe Costa Junior (video)

scris de Șt. C
5 afisari

Cristian „Hammer” Ciocan, deţinător al centurii de campion european la categoria grea, l-a învins la puncte pe brazilianul Irineu Beato Costa Junior, într-o partidă disputată vineri noapte, în Germania. Cristi Ciocan şi-a dominat categoric adversarul, astfel că decizia arbitrilor a fost unanimă.

Cum l-a bătut Cristian Ciocan pe Costa Junior

Cum l-a bătut Cristian Ciocan pe Costa Junior

A fost o decizie la puncte, după un meci destul de slab al lui Ciocan, în fața unui adversar care a boxat pentru prima dată în afara Americii de Sud. Totuși, miza luptei ar fi fost urcarea în vârful ierarhiei versiunii WBO la categoria grea. Costa Junior, lipsit de curaj, a fost pus la podea în ultima rundă, însă arbitrul de ring a considerat că nu din lovitura lui Cristian Ciocan, ci din cauza faptului că a alunecat!
Pentru brazilianul Irineu Costa Junior a fost prima înfrângere la profesionişti, în al 16-lea său meci. Cristian Ciocan, ajuns acum la a 17-a victorie, va urca în primele trei locuri la categoria grea în ierarhia versiunii WBO şi este tot mai aproape de a-şi vedea visul împlinit, un meci pentru titlul mondial cu celebrul Vladimir Klitschko.
Cristian Ciocan este la al doilea succes din 2014, după ce în luna aprilie l-a învins şi pe Konstantin Airich.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult